kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
zistem son durum
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
nunu apla'ya her ne kadar "iki dakka dur apla yaa" desem de,aynı şekilde düşündüğümü dün akşam belirtmiştim.
dikkatli olmak lazım gelir.
http://www.voborsa.com/forum/showthr...486#post189486
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
yon gosteren bir sistem ariyorum. oyle al-sat demeyecek, direk yonu gosterecek arkadas.![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
2010da açmış nicki girmiş ileri geri konuşuyo yine birileri.. kim acaba eskilerden kuyruk acısı olan biri mutlaka....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri