cerfo....heeee...
burada usaglar son iki dakikada harikalar yaratmış....
ben cahilim...yaslıyım...agır agsakım....
bu deyyuzzzların bu yalana niye ihtiyac duydugunu anlamıyorum....
bi gurubu...aracı kurumlar...tamam onlar alış veriş olsun para kazansınlar diye...bi gurup marasalını buraya yolluyor....
hani...son iki dakikada kapatmış olanlara diyorum....
birazdan listesini yazacagım.....bu muthiş aracı kurum turklerin....
son yorum;
sizi bilmem emmeeeee ben derim ki, bizim gözü açık pela, bööyle bi 67,5'lerden 68'lerden filan son bi bööööööö 68.800'ü yapar mı?
hemide tof çons 10.300de sürünürkene....
yapabülü...
niye?
"düşmüyo lem buuu" dedirtmek için
gün boyu sıfır işlem, çarşamba şortları ile devam.
paritelerin alayı flat.
yoldan geldim, yarın olaaa hayrola.
hadin iygeceler![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
26 dakikada 1.100 puan ve son 1,5 dk da 350 puan çakıldı...çivileme....
1 dk. graf...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
anadın nı...netice itibarı ile....bunnar bize siz salaksınız....dedikleri üçün....bunnarı ifşa edecegim....
Evet benim o kişiKafadan kontak mıyım bilemiyorum ama aracı kurum yavrusu değilim çok şükür...
Yalnız amcam baya yavaş kalmış ya da alkolun etkisiyle kendisi yavaşlayınca herkesi yavaş sanıyor... Gökhan fındık 2 dk da 10 kere pozisyon değiştiryordu... 2 dk da pozisyon kapamak ne ki![]()
İnsanları yalancılıkla suçlayanlar listesini de versinler bunlar yalancı diye... Onlar da cevaplarını verirler... Ben açık açık zararımı bile yazdım bugün, hiç de gerek olmamasına rağmen... Karlarımı nasıl paylaşıyorsam forumda, zararımı da paylaştım... Neyse ya bu konuyla ilgili daha fazla yazmaya değmez...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yok abi furuşkan uşaklar başkaları, biz sistemciyiz çok şükür... Sistem ne derse o...
Şimdi baktım malum kişiler göçüyoz möçüyoz edebiyatına başlamışlar... İyi hoş göçsün de ne göçmesi... Zirvenin 2000 puan altındayız hepsi hepsi
Şimdi insanlar kendisi nasılsa başkalarını da kendisi gibi görüyor... Ben buradaki insanları kendim gibi görüyorum (1-2 istisna hariç) O yüzden buradaki herkese güvenim tam... Kimse kimseye bilmişlik taslamıyor burada, ben kazandım şu kadar yaptım da demiyor... Sadece pozisyonunu ve fikrini yazıyor... Madem inanmayacağız birbirimize, o zaman her akşam pozisyon anketi niye yapıyoruz![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
spotun 400 puan altında kapattık.. uzunda yada flat kalanlar üzülmesin bence, yarın 69.400 civarları denenir tekrar..
yanlız kapanış kötü olduğu için artı yada yatay bile açsak satış gelir hemen ardından)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri