cok guzel bı sekılde fıyatlar yukselırken -2600 e gerıleyen Apsd yı 15 dakkada 0 a yaklastırdılarne guzel yukarı bas sonra kapanan kadar ters poz ac ueheuh ula pala elın ayagın kurusun
![]()
cok guzel bı sekılde fıyatlar yukselırken -2600 e gerıleyen Apsd yı 15 dakkada 0 a yaklastırdılarne guzel yukarı bas sonra kapanan kadar ters poz ac ueheuh ula pala elın ayagın kurusun
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
S&P not falan artıramaz, çünkü henüz izlemeye bile almadı, izlemeye almadan not mu artarmış...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
patron böyle 300-500 puanlık vur kaçlarla olmuyor yaww..acil 20000 puan lazım..yok pardon 17200..istihdam yaratcam..acil
BANGA mühim
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
gol olur bence ....
2013,00
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
haklı olarak dedin ya, izlemeden not mu artırılırmış diye.
ben de diyorum ki, nasıl artırılır izle de gör.
bu piyasa neler görmedi ki? izlemeden not artırımı yapmaları, bugüne kadar yaptıklarının yanında pamuk şekeri gibi kalır.
en basit örneği: VOB "teknik bir arıza nedeniyle" kapandı. IMKB'ye o tesadüfi teknik arızanın hemen arkasından yüklü satış geldi.VOB açıldığında 1.000 puan gap yedi insanlar.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri