Yarın veya Cumaya düşüşün hedefi 67350 görülüyor bende![]()
Yarın veya Cumaya düşüşün hedefi 67350 görülüyor bende![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
15 dk Şu NUNU lardan, ah pardon, NU lardan kıllanıp fiyat üst boll banda değince, 69000 üstü flat ol dedi histem...amma sözüm var sistemsiz işlem yok..sora 5 dk. sat verdiği için flat oldum 875 den..15 dklıkda TGG yine 2 ye düştü...yani new turn on the way...
BANGA mühim
Sazan 68.85'den son bir dokunuş, son bir temas için 2/5 long yapar. (SW)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
şimdi 825 den yerine korduk..15 dklık max 200 puan aşağıda sat verceeği için max zaarr 200 olurdu...amma realiz bittiyse ve yukarıysa ben diyeyim 500 siz deyin 750 puan daha gapik olurdu..son dat son dokunuş olurdu..neyse..şükür demesini bilmek lazım
BANGA mühim
Saatlik grafta 50`lik MAV`a dokunup geldik son iki barda, gecemedik...
3. denemede oraya kadar gidebilirsek bu sefer gecebiliriz... (69150)
Kovboylar diyarından, belki işe yarar:
Bugün 14:23 casaubon
S&P not artırımı dedikodu var piyasada...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
hala şelale manzarası izlemek isteyen 3D gözlüklü ayular var.
pela, bütün gözlükleri toplayamadın kiiii toplayamadın kiiiii.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri