Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
525 ve 475 long emirlerimi ısrarla sürdürüyorum,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
http://www.4shared.com/file/12878193...of_Te.html?s=1 ohooo 9,5 MBmış ndirmesi yarı okuması ayrı dert![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Aha da 60 lıkta problm olan mom, yukarıya güclü alımlar bekliyor,....![]()
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
PY resmen bekliyor ,, yiyosa gelin kısalayın bidaha ciziyim dergibi .. ARALIK sonuna kadar bole ama bu ayın bitimine son 1 hafta kala butun portfoyu kademelı olarak SUBAT vadelide SHORTlicam ... istedigi kadar oynasın bu vade de , bir sonraki vade gorusecez bu PALA denen lavukla ...
Bahsettiğim kitabın trend çizgileriyle ilgili kısmından bir alıntı:
"Not all the trendlines can be correct—only one is. Through
exhaustive, painstaking research and years of experience and appli-
cation, I have arrived at an effective method to select the two critical
points that are essential to the proper construction of a trendline.
Once learned and applied, trendline analysis is no longer subjective;
instead, it becomes totally mechanical."
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
trend çizgisi neden kayıyor bu konuda bir fikri olan var mı?
örnek 5 dk üzerinde çiziyorum çizgiyi sonra başka bir periyoda geçiş yapıyorum sonra tekrar 5 dk dönünce çizdiğim trendin barların alt üstüne temas eden kısımları az da olsa kaymış oluyor.
nasıl sabitleniyor bu çizgiler?
evet emir söz sende![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
dayanamayıp 650 den short actım garanti yukselır demedı demeyınters indikator poz actı
ueheuheueh
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
dingiltere kızardı...az kaldı ya sabır...
asti sistemin son durumu nasıl..
var oyle sistemlerim aksam graflarını yükleyimde gör tersten 500000 puan zarar yazdırmıstır herhaldeama oyle boyle degil bi gorsen.. hatta bı kacını sadece al sat sınyal yerlerını degıstırdım ortaya guzel sıstemler cıkıyodu
ama ne derece dogru al kosulunu sata sat kosulunu ala orasını bılemem
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri