şimdi inanç kırma zamanı , bunu burda bırakmazlar diye düşünüyorum bugun bi zirve gelmeli ve yakın zaman içinde taşeron açıklamaları ile bu desteklenmeli.. ben ağa olsam hareket tarzım bu olurdu ..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
z i l d
Z E R O İ Ş L E M L O N G D E V A M
2013,00
zirve yapmayacağız.....bu tamamen şort-squeze.....
yapsak bile üstünde kalmayacağız.....
kayıtlara geçelim.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Böyle ürkek ürkek çıkması garibime gitti biraz... Pala böyle yapmazdı genelde... Bizde ralliler göz açıp kapayıncaya kadar 2.000 puan teper normalde... Fake olabilir dikkat...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Problem 60 lıkta mom sağlıyamıyor ağa, bunun için aynı bar üzerinden geri geliş ve toparlama yapması yeterli, korkanlar dökülebilir, shortlar tam nefes almışken baskın yiyebilir, bu hafta boğanın son haftası olabilir ve önümüzdeki hafta ilk günlerine kadar sarkabilir, APS 219000 220 geçilmesi buffalo sürüsü demektir,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
düşecek bu deyyus....ibrahimede dedim düşer bu dedim...
ihtiyar ve tecrübeli ayı ile genç ve heyecanlı ayı fikir ayrılığına düştü....
karar sayın seyircilerin........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri