birazdan gelecek abd datası içinde en önemlisi inşaat kısmıdır....
dikkatinizi çekerim..diğer datalar talidir.....
birazdan gelecek abd datası içinde en önemlisi inşaat kısmıdır....
dikkatinizi çekerim..diğer datalar talidir.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
ne olur yıkılsın artık.com
Milleti kısalatıp verı sonra deli gibi alıma gecicek sanırım bunlar cok cakal hareketler var... siz ne diyorsunuz bu işe arkdaslar ?
hem MTX hem MS kullanan birisi yardımcı olabilir mi?
şimdi MS te barları sıkıştırmak ve geriye doğru gitmek istersek sağ altta bir buton var basıyoruz graf sıkışıyor ve daha çok BAR görüyoruz.ama MTX te ben bunu bulamadım.grafı sıkıştırmak için N bar diye bar sayısı girmek gerekiyor.
başka yolu yok mu?graf sıkıştırmanın.çünkü bu pek kullanışlı değil.ben nerden bileyim çizgiyi çekeceğim bir önceki dip-tepenin kaç bar geride kaldığını.
var mı bunun bir kolayı?
teşekkürler,
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
sistem satta hala. toplantıya giriyorum..hakkın rahmetine kavuşanlardan olabilirm..üwww
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bu hafta 62000 i görmeden biyere gidemeyiz![]()
yarında 64000 altı üstü yapacaklar![]()
62500 altı short 64500 üstü short devam anasını satayım....saygılar...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri