stopuma çok yaklaştı ve depti .. vay anasını .. zild yyld
stopuma çok yaklaştı ve depti .. vay anasını .. zild yyld
2013,00
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
usaglar...iblis piyasaya çıktı....
veriden önce ayar çekiyor...
Tahteravalli yapıyorlar spot aşağı vadeli yukarı,vadeli aşa spot yukarı bakalım bu işin son nerde bitecek..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
15.30 da verileri kullanmak isyen py... verinin olumsuz geleceğini bildiğinde genellikle fazla düşüş olmasın diye veri öncesi fiyatı yükselttiğini tecrübe etmişliğim vardır bilgilerinize arkadaşlar
shortlar poz kapadı demedi demeyunvar bı hupneluk işin içinde.. ıym biyerden haber filan almış olabilirmi ...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
zild.yyld..
2013,00
Sn. jani ve boz ayı hala shortlarını korumakta mıdır?
kenny im....ben shortum...boynum kıldan ince....hakka yürümeme az kaldı....
umarım kırklara karısırım....yoksa yandım usaglar....
sistem hala satta
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri