Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
gız nunu...seni zıbarasın...nerelerdesin....özlettin gı....
Takasa bakan varmı
uzun kalmamış nerdeyse
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
herkes keyifsiz galiba..emortım bile yy*d demedi...sadece ** dedi...apke mesaj yazıp silmedi...Barney de çıt yok bana verdiği sözü tutmadı...Sazan bir uçan tekme attı hak sahibine ve bir daha gelmedi, cerphin nicedir yok. efiksci bir tatil köyünde kadrolu tatilci olarak işe girmiş, selçuklu patronaj yok..............zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... (BJK ya yazık olmuş)...zzzzzzzzz
BANGA mühim
Nunu nooldu volsitritten kötü haber neyin yokmu?, ayıptır söölemesi kıvranıyoz yerli ayılar olaraktan![]()
şimdi ben bir kaç sayfa sonra bu imzamı silsem, forumm sayfalarında med-cezir yarısı olur herhalde..ilginç olur
BANGA mühim
- - - -
Bugün hiç veri yok. Yalnız yarın 15:30'da çok baba veriler var... Yarın 15:30'a kadar yatay piyasaya hazırlayın kendinizi...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
takayım böyle piyasaya be...bu ne lem...sabah açtılar GAP li aynı yerde dön baba dönelim oynuyorlar namıssızlar...
- - - -
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri