63,600 e bi öpücük verirler kapanış bu seviyelerde olur gibi.
satış kısmını boşalttılar 300 kontrat alım olsa anında 950 ler gelir tekrar
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ooffffffffff sıkıldım........ çatır çatır düşsüni piramit yapayım, birazdaha çatır çtır düşsün yine piramit yapayım....15000 düşsün ben piramiten 30000 puanlık kazanayım..yılbaşına flat girip 3 gün 3 gece vur patlasın al oynasın yapayım...
sıkıldım....
bu arada çeyrek bilet kalamış bir sürü yerde yavızhan
--------------------------
FOREKS HABER:
14.12.2009 12:45:57 PAMUK PİYASASI-SAKİN PİYASADA İŞLEM OLMADI
İzmir Ticaret Borsası'nda şu ana kadar pamuk işlemi gerçekleşmedi.
--------------------------
Her gün geçer bu haber. Böyle bir piyasa niye var onu anlamış değilim. Kimse pamuk alıp satmıyor işte bırakın ısrar etmeyin.
Benim asıl düşüncem şu: Pala yok Dubai yok Somali derken KY'yi belki o kadar çarpacak ki, bir gün şöyle bir haber okuyacağız:
VOB piyasası sakin. Bugün VOB'da işlem olmadı...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
62500-64500 aralığı dışındaki fiyatlarda short kalınır, bu aralıkta al sat yapılır...
Sanırım bu haftada 63xxx li fiyatları ezberlemeye devam edicezama belki biraz daha 64000 i arasıra geçerek heyecan oluşturalacak, belki bir kezde 65000 üstü coşku ve shortlara korku yapılabilir, salı çarşamba bu iş için uygun oluyor genelde
...saygılar...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri