sistem sat verdi..
sistem sat verdi..
vob kapanış tahminim 60750 kayıtlara geçsin ..
2013,00
62 7xx ilk des yeresi, 622xx, ikincisi,flat devam ediyorum, ilk long fiyatım şimdilik 63075, ikincisi 62925,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Patron bana öyle geliyor ki iyi haberlerin short'lanmasının nedeni yeterince iyi haber gelirse Bernanke amcanın faizleri yükselteceği korkusudur. Sonuçta düşük faiz + silah zoruyla düşürülen bir dolar sonucu geldik buralara...
Ama helal olsun Dolara.. Delikanlı çocukmuş... Özelilikle 75 civarında dehşet bir mücadele verdi, Çanakkale savunması yaptı resmen...
Ekteki grafiğim beklentilerimin de ötesinde yiğitçe vuruşan Dolar'a adanmıştır...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
son yarım saat ıcın 4000 poz kapanması ne guzel bisey yaraboglen kurum patlatmak ıcın bas yukarı , patlat kurumu 3 saat beklet yukarda sonra sal gitsin
ula allahtan 3 kurusumuz var kaybettıgımız de 3 kurus , kurum olsak mazallah aganın tek gunluk hamlesıyle iflas eder giderdik
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
ölümüne sort inşallah selamızı okutmazlar
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir
Grrroooooaaarrrrrrrrrrrrrrrr
BANGA mühim
Ilk longum 925 yeresinden oldu,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
xau/usd çöker tahminim ..
2013,00
Dün Msn de dedim ki ekim ayının ortasında 62500- 65000 bandında günlerce kalmış ve sistemler çarpılma manyağı olmuştu, inşallah bu sefer olmaz dedim ama malesef olmaya başladı![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri