Stro senin kanalda süper çalıştı bu gün iyi iş çıkardı tebrik ederim,
Stro senin kanalda süper çalıştı bu gün iyi iş çıkardı tebrik ederim,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Yarın bence çok tehlikeli bir gün. Bunu yarın gelebilecek verilere göre değil, teknik analize göre söylüyorum. Bu nedenle ben LONG yada FLAT gireceğim.
Ama SHORT degil. SW açısından, sayımlarıma göre 3'ün 3'üne yarın gaplı bir yukarı açılışla girebiliriz. Mevcut durumda Sistem ve SW portföylerim Long'da. 63.3 altına sarkmadığımız sürece de LONG kalacaklar.
Tek mesaj, öz mesaj. Kalın sağlıcakla.![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Artık boyle gider 63,450 sağlam korunuyor.. Gittim gidicem dior .![]()
Sazan birader bende şu fiyatları bekliyorum, hangisi önce olursa onu yapacam, sat yeresinden sat olcam ddt davası var çünkü, al yersinden al olacam, coninin önü açıldı çünkü, coniyi yedim yuttum, her hareketini ezberledim, makrosu, mikrosu dahil, bu nednlerle, korkum kalmadı bu hibinolardan, senin deyiminle dıprıçkalardan, soygun zamanı korku zamanı deyil şimdi,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Olay şudur: verileri arkadaşlar her zamanki gibi bizden çooook önce aldılar ve ve öğleyin ölümüne long'ladılar. Verileri biz öğrendikten sonra ise "biz zaten çıktık" piyasası başladı.
Asimetrik enformasyona tam gaz devam...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
sıkıldım..1.4748 eyurusd şort amma sadece 2 kaldıraç...
BANGA mühim
Son karar geceye full flat. Grafiğe baktığımda Dow'un çıkması için de düşmesi için de neden görüyorum. Kumara hayır kampanyası başlattığım için flatos...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
şükür kavuşturana..
oh be foruma girebildim..
ms ye filtre konulabiliyor mu...nasıl koyabilirim..
kapanış 300 altında veya 850 üstünde olur.......... şu an sistemli şortum.... düne göre kazandığım 1000 puanı ortaya koyarak rest diyeceğim muhtemelen
BANGA mühim
endekstede altındada kısayım a* .. çöküş olsun bu gece bence .. ehueuhhue
2013,00
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri