ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Arkdaşalar herkes muhakkak kendi sistemini kurmuştur teknik analiz olmadan olmaz bu iş bi sorum olacaktı konu ile alakasız olabilir ama indikatör kullanırken en ç0k hangilerinden faydalanıyornuz ..
Ben bir tek MACD'ye bakarım. Özellikle VOB'da 15dk'lıkta sinyallerinin kazandırdığı kaybettirdiğinden bayağı fazla oluyor. Test etmedim ama, sadece MACD'ye bakarak oynayan birinin kolay kolay bir ayı zararda kapatacağını sanmıyorum. Ha kazanç da çok olmayabilir, o başka...
Bir de indikatör sayılır mı bilmem ama 50'lik eksponansiyel hareketli ortalamayı grafiklerimden eksik etmem.... Onun tersine oynadığımda çarpılma oranım şiddetle artıyor...
İşin özü fiyatın kendisidir. H,L,C ağırlıklı bir de V eklemeli bir şeyler en başarılılar arasıan girebilir.
Göstergeyi nerede kulalancağına göre de değişir. Yatay piyasalarda default indikatörler iş çıakrtabiliyor. Örneğin MACD, RSI, STOCH vs ama trend döneminde en azından bir adet hareketli ortlama lazım oluyor.
Mutasyona uğramış indikatörler var bende. Default olarak arada baktıklarım MACD, RSI, CCI, MFI, CMO, DI+-, PSAR...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Desene üstadım doğru yoldayım...
Uzun zamandır takip ediyorum teknik analizi ne kadar basite indirgersek o kadar verimli olduğunu düşünüyorum .Exp. Hareketli ortalama Momentum bence çok yol gösteriyor ayrıca Bollinger bantlarıda fiyatın yönünde güzel uyarılar verdiğini düşünüyorum.
Bu konu üzerinde ekleyeceğiniz veya şurası çok yanlış dediğiniz noktalar varsa lütfen eleştrin .
Ayrıca teknik analizden çok gelen verilere daha çok güveniyorum.Tabi bugün beklentilerimizin dışındaki gelişmeleri saymazsak..
Şimdiden tşkler.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri