EFG nin longları, 48656 -39760=8896 konrat iki gün içinde düştü,
yeni seviye 39760
flat devam .. dinlenecem biraz çıkıyorum ben ... belik long açar stop yazarım alta ...
2013,00
Teorilerimizden biri kur yükselmeden, IMF olmazdı,
buna kur bu seviyelerdeykende IMF olmazı eklemeliyim,
böylece IMF olaynı bayağı ötelemiş olduk,
efg zemini kayganlaştırdı. ykb de üsten kayanlara ha bire kürek atıyor. kimine mezar kazdıkları belli olur ama biz anlayana kadar biz mezara kaymayız inşallah. dikkatli olmakta fayda var. 58500 görülmeden rahat etmiyecekler olabilir zemin bunun için müsait kanımca.
Pazartesi günü eski müşterilerimden biri aradı ne düşünüyorsun piyasa hakkında dedi. Ben de en azından bu hafta sonuna kadar düşer. Sonrasına haftasonu bakarız dedim. Bugün yine aradı çok zarar ettim dedi. Neden dedim aracı kurumdan hisse aldırmışlar. Küçük yatırımcı hala long bence. Çünkü çoğu şimdi yılsonu rallisini bekliyor. Düşüşleri alım fırsatı oalrak görüyor.
Ayrıca o dönemde manipülasyon vardı geç de olsa (6-7 hareketten sopnra) SPK da uyandı ve kurumsal manipülasyon üzerinde araştırmalarına başladı. Eğer manipülasyon yoksa 45-50 milyar dolarlık IMF anlaşması nerede?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Herkese tşk tartışmalarınızı takip ediyorum gerçekten çok faydalanıyorum tkrar tşkler.
Bebecan ASO toplantısına geçmişte önümüzü göremezdik, şimdi nerelerdeyizle başladı,
bende 2000 yılından bu yana kürede altın ve dolar grafiklerine bakmasını öneririm, şans adama kolay kolay gülmez, kısmet işte,.......
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri