vaybeee...vobix yok....tabi saat geç oldu yaw......![]()
vaybeee...vobix yok....tabi saat geç oldu yaw......![]()
Metastockla ya da herhangi bir şekilde verielri birleştirmenin imkanı var mıdır? Diyeklim ki bir data setinde 01.10.2008-17.01.2009 tarihi arasındak iverielr var diğer data setinde 25.12.2008-25.03.2009 arasındak idatalar var ikisini birleştirip 01.10.2008-25.03.2009 tarihleri arasında bir data seti oluşturulabilir mi? evet ise nasıl?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
aha sn. hellim gelmiş.....
şimdi zeka küpleri dersem acaba ceza verir mi?
reasons lar bitmez....ama sen trendli piyasada yapmazdın böyle....adamlar narkozu verip ayıltıp veriyorlar....mantık basit.......
neyse sen çıkarırsın 2 seans içinde takma kafaya.....bu arada yarına 32800 ler geçilemez sanırım.....son bir geri çekilme sonrası maçı bitirme olacak gibi.....
zeka küpleri yok bu arada.........hiç sahaya inmez oldular bu aralar.....
paso analizle mi uğraşıyorlar.....ee çalışmak lazım.....insanın işi bu olunca sadece......
herşeyini yatırması lazım bu işe......zor iş tabi ne yaparsın.....
ama zeka küpü olmakta zor tabi....![]()
dilsel,sözel,sayısal,duygusal tüm zeka küplerini sahalarda görmek isteriz......
ha birde kayahan yok sanırım...acaba ne oldu.?
yakında gelir ama....![]()
Verielri birleştirme işini hallettik mozkan'ın yardımıyla. Bendekiler bunlar!
USD ve VOB30 Yakın Vade verileri 26.07.2008-25.03.2009 tarihleri arasında 5 dklık verilerdir.
Buraya sağ tıklayıp Farklı Kaydet diyin.
26.07.2008 öncesi verisi olan bana emaille gönderirse birleştirip koyarız.
Herkese iyi geceler yarın erken kalkmak lazım.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri