Dow 8.000 küsürleri görmeden rahat etmeyecek.![]()
Dow 8.000 küsürleri görmeden rahat etmeyecek.![]()
sanırım çoğunluk short,kimseden ses çıkmıyor.bende short um...sabaha çok var...
aslında bakarsanız piyasa AL konumunda idi.ama ben tepe oluştuğunu düşünerek shortladım.cezamız neyse öderiz artık.
dow'u dipten yangından mal kaçırır gibi alacaklarını düşünmemiştim.nerden bileceğiz zaten.
sabah ola hayrola...
voba başladığımdan bu yana 2 rezil dönem gördüm...
mayıs-haziran 2007 açın graflara bakın hatta o dönemde sitem test edin.
biriside bu içinde bulunduğumuz piyasa aralıktan bugüne...
Bu gece pozsiyon riskli idi. Neden? Sistemelr ALda kapattı. Senaryo 1 yükseliş devam da edebilir diyor. İstatistiko yarın eksi kapanır diyor. Ortasını bulursak artı açılıp eksi kapanabiliriz. Şu an da çaılış 32,050 gibi görünüyor.
DOW hala uyumsuz yükseliyor. Patlayacağı günü merakla bekliyorum.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Kafa yormaya gerek yok bence, dow normalde bugün dönmeye başlamış olması lazımdır, ama teknik olarak numara çekmek isterlerse bir haber gazıyla 8000 üzerinide gösterebilirler, sonuçta gösterirlersede düşecek göstermezlersede, ama ne zaman? eğer 8000 üzerindede tırmanmaya devam ederse varyaaaa, işte o zaman herkesi alır derin bir düşünce, kapitalizmin ayak sesleri kulakları çınlatmaya başlar diyorum
Bizde gönlüm hala yukarı yönde, ama bugünkü yatay hareket bazı göstergeleri düzeltmeye yetmemiş olabilir, bu yetmezlik ve ardına global piyasaların yarın eksi seyri epey etkileyebilir, ama 32000 ltında oyalanmaya devam ederizde, 31000 e düşüşü yarın için az ihtimalli görüyorum, flat kalmış biri olarak açılışta 32000 altına sarkarsa kısalayamam ama oradan duruma göre uzun denerim büyük ihtimal, saygılar..
Geçen gün de bahsetmiştim, sitedeki son yazısında yine yükselişten bahsetmiş, bakalım gün geçtikçe yaşayıp göreceğiz... İşin ilginci bir çok kişi hazirandan sonra büyük düşüş bekliyor...
ENDEKS konusunda ise 56 binden SAT verdiğimden beri diyorum.Ne olur ne biter bilemem ama bildiğim 2009 ikinci yarısından itibaren yukarı hareket başlar.Seçimden sonra düşüş bekliyorum evet ama bu düşüş son düşüş olacak.Yarın senetlerinizi realize edip risk almayabilirsiniz.Ama dediğim gibi bu düşüş son düşüş olur sonra YÜKSELİŞ TRENDİ başlar ve yıl Sonu hedefimizde 45 bin olduğunu belirtmiştik.Seçimden sonra düşüş olur ise AL verdiği zaman yeniden sizleri haberdar edeceğim.Temeli sağlam, Banka senetlerinde pozisyon alınmalı yıl sonuna kadar.
İYİ AKŞAMLAR
hemşerim nooluyor orda?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri