sen yenisin galiba
AMON RA..Ben de ısınma turlarına başlıyorum SaPıX ileSen iyi bir aracı bulmuştun bilgilerini bana atar mısın? Aynı platformda FX+Endexker+Gold vardı diye hatırlıyorum
Konu Astatin tarafından (25.03.09 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar selamlar,
x30yvade için 5 dk lık dataları nasıl alabilirim ?
Muhtemelen ücretlidir. geçmişe yönelik 1-2 senelik data elinizde varsa gönderebilir misiniz ?
mustafaakk@hotmail.com
Teşekkürler.
Bu akşam da ağ attık ama bir şey takılmadı..Neyse kısmet yarına..
Bu arada NO GEYIK PLIZ de teşrif etmiş...hoşgeldin
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Asti kaçak dövüşme. Neredesin sen yine?
Konuyu Toplam 52 Üye okuyor. (28 Kayıtlı üye ve 24 Misafir)
traderx, misafir, VOBiX, mavi, mde, Larossıan, metatay, Astatin, SEYYAH, aykilic, enorton, suprad, last trader, AMON RA, Musty, excali, mersiyk, doruk91, truva, GÖKHANFINDIK, thracian, optra, elmas, abilag, mbm
modumda burdayken yazayım istedim forum çok sakin gökhanın cezasını kaldırıverin
bayadır cezalı yetmiştir heralde.
bu arada Allah muhsin yazcıoğlu ve ekibinin yardımcısı olsun. tez vakitte kurtulurlar İşallah.
işte bu da daha 70 dakika var. sabaha futureları var sözünün açıklaması oluyor. Son bir saatte 200 puan zıpladı. %3lük bir değer artışı da raptiye mi vardı koltuğunda da bu akdar hızlı zıpladı bu?
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri