1,6695ten dolar long yine.
ateşle oynaya oynaya burdaki yemyeşil sopayı tutturucam bi gün ama bakiim ne zaman.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
seyyah senin için mavi ettim daa
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Bakın fark arttı, yapışan çok, çok mok bu vadeli bugün olmasa bence yarına hareket yukarı devam, -400 fark oldu -500, bu işin sonunda uzuncular kazançlı çıkacak gibi geliyor bana, saygılar...
Long kontratlara (UV Portföydeki) 32.150'de veda ettim (yarısını 31.95'de vermiştik) . 32.2'de de biraz pasifte var. Kelepir bunlar ve acil alıcı aranıyor. Sazan Flat sayılır.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
cbaykuşun sistemi altın kontratlarına uygulasak ne kadar mantıklı olur acaba . ons dolar , parite , endeks , veri taakibi yerine sadece vob altın fiyatını takip etsek.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
abi bana bir a-b-c bitti gibi geliyor...
60 dk grafiklerde 29.175 ten itibaren 5 dalgalık bir c yapıldığını düşünüyorum...
UV filan diyon onnan sonra ALLAH ne verdiyse deyip çakıyon.ben anladım senin numaranı.PY burayı okuyor diye onu kandırıklıyon.korkma vermiycem tutcam ayağı yapıyon.garibim eyi sazan basmayacakmış malı sürem ben tahtayı yukarı diyor.onnan sonna basıyon tepede malı
çok uyanıksın abi.sazan ismide belliki özenle seçilmiş
tezgah güzel![]()
Konu TÜRKOĞLU tarafından (25.03.09 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.
Konu mbm tarafından (25.03.09 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri