Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
VOBda Sistem Performansları diye bir konu var ayrıca. İsterseniz oradan devam edin.
Konu VOBiX tarafından (23.03.09 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ana sistemlerin 2008 yılı performansları:
![]()
Aralık ayındaki titanyum farkı nereden geliyor?
Ohooooo, yurtdışında dax 4200 üzeri yapmaya niyet etti, dow deseniz yukarı yapmaya niyet etti, yarına bizimkini tekrar alarak başlayabilirler gibi görüyorum..
Yav hep böyle oluyor, al sinyali içinde çıkışa yeni başlamışız bugün, dur bekle bakalım azıcık belki yarında yukarı yapıcazdimi, yok illa saçma sapan yatylıklra falan alıştık ya şimdi, hemen pozisyonda oturamama hastalığına yakalndığımız ortaya çıktı bile...
Bakalım yarın çok fazla yukardan gaplı açılış olmazsa tekrardan uzun kovalamaya başlayabilirizde, ama sanırım 31800-32200 arasına çabuk ulaşırsak ilk seans bakar dururuz, galibada öyle olacak ve sabaha içime doğduydu kapanırken gaplı 31900-32000 (bugünkü açılışın 1000 puan yukarısı) açılış olursa biraz seyirciyiz galiba, sonra aşağıyamı yukarıyamı kısa periyod sistemlere başvurmak zorunluluğuyla işlemlere devam edebilirsek ederiz, tüh yaaa, ne var böyle şöyle yurtdışındaki havayı iyi koklayan bir arkadaş son beklentileri özetleyebilirmi acaba ? saygılar...
Uyanıklık ettik teste almadan Ttianyuma TRIXi ekleyelim dedik. TRIX de hoşgeldin melek dedi. TRIX ve momentumdan nefret ederimKaypak göstergeler. O olaydan sonra herhangi bir sistemde değişiklik yapmadan önce Test ssitem adı altında incelemye başladım. Böylesi daha sağlıklı.
Arkadaşlar matrix de dow sp nasdaq bilgi gelmiyor.
avrupa da sorun yok
acaba matrix de m bir sorun var
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri