Matriks sistemleri çekmeyi bırakırsan Foreksi bırakıp sana geçerim.![]()
Matriks sistemleri çekmeyi bırakırsan Foreksi bırakıp sana geçerim.![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
arkadaşlar foreksin eksik datalarını indirebileceğim bir adres var mıdır?
yani istediğim senet/kontrat için belli tarihler arasındaki dataları indirmek istiyorum mesela...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
sen ne diyosun...bull paranoyak yapı beni..sistemin formüllerini worde kopyalıyorum..Akşam dataları update ettikten sonra internet bağlantısını kesip, formülleri yeniden mtx e paste ediyorum...işimi öyle görüyorum...system testerdaki sonuçları d iş bitince silmek gerekiyor...gerçi script bloke eden yazılım var makinamda ama bunu ypmalarını engellermi bilemiyorumsistemi kullanmaya başadığımda naapacağım onu bilemiyorum
kısa vadede uzun treni kaçmışa benziyor..
önce realizeye ardından sağlam durursak uzuna oynamayı düşünüyorum..
halen realize işareti yok,pusuda beklemeye devam..
hislerim mevcut fiyatlardan açılacak kısaların yarın 2.yarıda yada en geç çarşamba günü kazandıracağını söylesede seçim haftası sebebiyle disiplini bozmadan işaret beklemeye devam![]()
sn Larossion un sisteminin sinyali nasıl acaba..
ana sistemim su yüzeyinde long halen
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri