anasistemim 19.3.2009 saat 9.15 ten beyri su yüzeyinde
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Amatörce ew
future dow u sabah 7300 üzerinde görürsek cuma kapanışının etkisi törpülenebilir sabaha.
zalim dolares in ayak sesleri![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Sistem yatay piyasayı anlayana kadar biraz zaman geöçmesi lazım bu zman da yatya piyasadan çıktığımız zaman denk gelir de o ssitem aşırı alımda sat sinyali veri ve alımalr devam da edebilir. Sadece böyle bir risk de var demek sitedim. Yoksa amazing-o ya bir şey demiyorum.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
arkadaşlar matriksi açınca böyle bir sorun var ne yapmam gerekli ?
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
fdow %0.50 yukarıda.. şu anki tabloda yatay açılış olacak.. ama daha sabaha çok var, iyi geceler herkese..![]()
imkb 100 amatörce ew sayımım grafik olarak buraya atmak istiyorum , ancak bankanın sistemi ,ne grafik atmaya , nede buraya atlan grafikleri görmeye izin vermiyor , virüs endişesiyle sanıyorum ,
Bu nedenle hafta sonu sayımımı yazılı paylaşmak istedim.
İMKB 100 4. üncü dalga tam bir ÜÇGEN PATTERN (triangles) şeklinde ilerliyor
Nedenlerine gelince ;
1- Üçgen pattern ler içsel yapıları geregi 3 3 3 3 3 şeklinde 5 dalgadan oluşurlar
mevcut durum aynen böyledir.
2- Üçgenler 2 ve A dalgalarında oluşmazlar , sadece B , X ve 4 Dalgalarda oluşurlar , şu anda büyük düzeltmeli C dalgasının 4 ü içerisinde oldugumuzdan 4 nolu dalganın teyididir bu.
3- Bileşimi 5 dalgadır mevcut yapı bunu onaylıyor,
4- 4 üncü dalga içerisinde oldugumuzun bir başka teyidi , üçüncü dalganın başlangıcını örtememiştir.
5- Diagonellerin bütün dalgalarının içsel yapıları üçlü düzeltme dalga yapısına sahiptir tıpkı burada oldugu gibi ,
6- Üçgenler bir önceki üçgeni takip eden kama şeklinde gelişirler , imkb 100 ün son durumuda böyle gelişmektedir ,
SONUÇ olarak çok uzasada üçgen pattern tamamlanmak üzeredir , C nin 5 i başlayacaktır ,
yatırım tavsiyesi deyildir , bütün üye arkadaşlara ve misafir konuklara iyi geceler.
Hımmm..buna yanıtım uzun olur. Bu durum için de yazılacak şeyler var. Ama sonuçta 100% doğru sinyal veren bir sistem gibi bir hayalimiz yok. Amaç, doğru market hali tarifini min hata ile tespit etmek ve seninde bahsettiğin gibi durumların oluşmasında ise poz.dan en az zararla kaçmak... Bu arada tester dönemini 800 den 2000 e çıkarınca başarılı sinyal oranı biraz düşüyoro kadar da amazing değil yani
Bu arada histemim alda, sistemlerim satta kapadı. Sistem yanılacaksa bir an önce yanılsınki, test amacına ulaşsın
Konu Astatin tarafından (23.03.09 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri