Sayfa 5050/13018 İlkİlk ... 405045504950500050405048504950505051505250605100515055506050 ... SonSon
156216 sonuçtan 60.589 ile 60.600 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Üye : "1600 puan zarar yazdık sinyallerinle" 19.03.2008
    Ben : "Buna rağmen bu ay toplamda +7850 puan kardasınız. Hayırlı kandiller." 19.03.2008
    Üye: "Tolga bu ara sistem hep kötü sinyal verdi. Sabaha göre 600 puan kaybettik. 30 kontratta..." 21.03.2007
    Ben : "Arada forumu da takip ederseniz bazı sinyalleri es geçebilrisiniz. 49600 kısa taşıyan musterim var." 21.03.2007
    Üye : "Tolgaaa, 1 haftadır ne yazsan tersi oldu. Kaç kişiye atıyorsun?" 27.03.2008
    Ben : "150 kişiye atıyorum. Bu hafta 50000 long 51550 short, 51400 long, 51000 short, 51300 long dedik. Son sinyale kadar sadece bu hafta +900 puan ve bu ay +9000 puan kar yazmışız. Buna rağmen şikayetçiyseniz sizi sms listesinden çıakrtıyorum. Saygılarımla." 27.03.2008
    Yukarıdakinin aynı bir mesajlaşmam olmuştur. Benim yerimde siz olsanız ne yapardınız. Bu sadece bir örnek. Vefasızlıktan kastım bunlardır.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı emrehan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    altın kapanıs matrikste 952
    forekste 963
    hangis dogru acaba
    Foeks kapanıştan sonra 952-963 arası mekik dokudu. 1 dklıklara bakarsanız belli olur. 954te short emrim vardı. 963ü görünce aha dedim ikinci demo hesapta patlamak üzere.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarıdakinin aynı bir mesajlaşmam olmuştur. Benim yerimde siz olsanız ne yapardınız. Bu sadece bir örnek. Vefasızlıktan kastım bunlardır.
    ben senden fazlasını yapardım emin ol.hayatta en nefret ettgım seylerden biri de kendinde olmayan beceriyi beceri sahibine koz olarak kullanmaya çalışan ahmaklardır.bunları eziceksin acımıycaksın.acırsan sonra sen o hale gelıyosun.kibir tafra çekiyosun.ne için..iyi oldgun için..her insan farklı ve hepsinin ayrı bı muamele hakediş tarzı var.zaten o yuzden bı kısmı iyi bi kısmı kötü yada kmiyl dost arkadassın kımını gormk bıle ıstemıosun..nerden mi biliyorum..birebir yasadgım seyler..bi de şöle bı sacmalık var.bazı zeka yoksunları derkı hanı sen ona kazandırdın ya havaya girer..oh der artk kaznaıyoruz e napalım can sıkalım bıraz hava basalım der ılla ona fayda gosterene çatar..hatta sen onun kölesymişsin gibi sana hakımıyet kurmaya çalışır bu yazışman tipik bi örnek.bizde 100 insan varsa 70 i bu kafada..o yuzden ben artık şaşırmıyorum.kötü niyet sezdiğim anda ya irtibatımı kesiyorum ya da gardımı alıyorum..hyat böyle malesef bunları kazık yıye yıye ogrenıyoruz..yanlız genç örenmek en büüyük şans.kendını toplama gücün ve azmin oluyo..umarım yazdıklarımda samımı davrandgımı hissettirebilmişimdir.yoksa ne ukalalık tarzımdır ne de kibirli olmak..
    Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield

4. The Following User Says Thank You to marakes For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

30 endex beni çıldırtmak üzere altın ve dolar kontratlarını hiç denemedim getiri götürü kıyaslarsak tavsiye edermi bilen arkadaşlar

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

YAvuzhanın grafiğini editledim.

Beyaz çizgi 29,800 ve halkalar olası ikili tepeyi gösteriyor. Beyaz çizginin şağı kırılarak teyit vermesi lazım yoksa ikili tepe olmaz alçalan üçgen ya da flama olur.

MAvi çizgide Abkanın 29,300üne yakın olan 29,150 desteği.

Ayrıca alttaki göstergelerin ikisindeki sarı çizgiler de dünkü 30,425 operasyonunun negatif uymsuzlukla geliştiğini göstermiş.
    Konu VOBiX tarafından (21.03.09 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir.

7. The Following 3 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30 endex beni çıldırtmak üzere altın ve dolar kontratlarını hiç denemedim getiri götürü kıyaslarsak tavsiye edermi bilen arkadaşlar
    jerfine ve unlimitede doları sorabilirsin dolar çok oynak ama dikkatli takip etmen gerekiyor demişti unlimited Altın sığ ama hareketli kaldıraç oranı ikisinde de 1e10a yakın endeks 1e6

9. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

nacizane gözlemlerımı aktarmak isterim..dolar kontratı bence epey istikrarlı..yani usd trl ye göre hareket ediyo direk.iç gelişmeler dunyada olanlar falan..orda pek spek yok.gercktendurum ne ıse o hareket var..he sen kazandın mı dersen hep yanls yerlerde girdm dolar kontratına kaznadıgım cok cok azdır..altn ıse tam bi deli işi..altında trade ederken 2 sonuca ulaşırsınız.ya delirirsiniz yada çelik gibi snirleriniz olur.cunku 2 faktore bagı ons ve usd trl..ıkısı de çarpan konumunda oldgndan ons %10 artsa bız de ımf ıle anlastık dıyelm dolar da %10 düştü altın kontratının fıyatı degısmıo..bole bı paradoks var.ımf olayı netlestıkten sonra altnda ıslem yapılması daha mantıklı gıbı en azından carpanlardan biri abartılı hareketten kurtulur.ons da deli bozuk..cuma 967 947 arasını gördü ve bı yukarı bı asagı gıdıyo..tabı bızm kontratta onla beraer harekette.ama altnda şöle bsey var..yön tarafında ıstıkrarlı..yanı cıkıcaksa dusse de yıne cıkcagı yere gelıo ordan düşcekse de düzeltme de yapsa düşüyo..degısık bı pıyasa.ben altın ıcn ongorulerımı yzmstm oncekı mesajlarımda.bu sene altın yakın zamandakı petrol olucak.sene sonu en azından 1500-2000 arasını beklıyorum ons ıcın.ama kaldırclı ıslem yapıosunuz..kaldırac %25.bırakıym da gıdıym sene sonu kazanıyım olmuo 4000 puan yedgınızde sermaye sıfır..ara dueltmelerı takıp ederek aana yön yuarı bence..yıne de bu ıkısının endeks den bı farkı var bunlar dıs konjektüre baglı.bizim vob ıse buyuk poz ne ıse ona baglı..o yuzden endeks e gore daha cok tercıhmdır.vergi var evet ama vob da ıslem yapıp kazanmadıktan sonra 100 lıra kazanıp 10 unu da vermek mantıklı gelıyo bana..bazılarının dedikleri gbi vergisiz kazanç kutsal degildir

11. The Following User Says Thank You to marakes For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

uyumsuzlukları, çokda ciddiye almamak lazım..ne zararlar ettim bu uyumsuzluklarla...
    acemi sistem der ki ''yön yukarı''...stoploss ilk al verdiği 29300 altıdır..ya stoploss olacak(29300 altında),yada mutlaka 30500 üzerinde (artık neresi olursa)bir yerlerden sat gelecek..sisteme göre asla 30500 altında sat gelemez.ya üstünde,yada stoploss
    ..acemi sistem işte böyle birşey
    Konu abka tarafından (21.03.09 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.

13. The Following User Says Thank You to abka For This Useful Post:

14. 21.03.09, 16:28

Teşekkür Teşekkür 
    4.610
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.648
    Toplam Teşekkür
    494 Yazısı Teşekkür aldı

Normal şartlarda altın ve dolarda para yapmak endeksten çok daha zordur. Sistem geliştirmekte öyle. Endekste yapamıyorsanız doğrusu bu işi bırakmanız.

Parite platformlarında hem altın hemde her türlü döviz ikilisi ile işlem yapabilirsiniz. Bunu şunu için söylüyorum ; kurun bir demo hesap para yapabilirseniz vob veya platformlar gerçek işlem yaparsınız.

Sakın ola sanal hesaplar üzerinde 6 ay işlem yapıp para yaptığınızı görmeden altın ve dolara bulaşmayın...
    İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
    ---------------
    Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.

16. The Following User Says Thank You to hilmi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

başka bi forumda saolsun menealaos adlı arkadaş bir çalışma yapmış kendi yorumum olmadan onun yorumu ile kopyalıyorum.tablo gerçekten ilginç..kendisinin başarılı analizleri için teşekkürlerimi sunuyorum..
    geçen haftanın aracı kurum işlem dağılımı

bir haftada açık pozisyon sayısı 154K'dan 148K'ya düştü, 6 bin kontralık pozisyon kapama oldu.. bunu zaten perşembe günkü -15K pozisyon kapamaya borçluyuz..

sanko, tera, mira, yat.fin ve marbaş hacim olarak ilk 15 içinde yer alıp, pozisyonu değişmeyen- yani günlük işlemden ibaret kalan- aracı kurumlar..
    Ekli Resimler Ekli Resimler
    Konu marakes tarafından (21.03.09 Saat 20:42 ) değiştirilmiştir.

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı hilm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normal şartlarda altın ve dolarda para yapmak endeksten çok daha zordur. Sistem geliştirmekte öyle. Endekste yapamıyorsanız doğrusu bu işi bırakmanız.

Parite platformlarında hem altın hemde her türlü döviz ikilisi ile işlem yapabilirsiniz. Bunu şunu için söylüyorum ; kurun bir demo hesap para yapabilirseniz vob veya platformlar gerçek işlem yaparsınız.

Sakın ola sanal hesaplar üzerinde 6 ay işlem yapıp para yaptığınızı görmeden altın ve dolara bulaşmayın...
    Sn hilm marekes ve vobixe tavsiyeleri için teşekkürler
    Endex kontratlarında birbuçuk sene oldu toplamda koyduğum paranın 3 misline yakın kardayım başta aldım sonra verdim zarara geçtim sonra tekrar almaya başladım sistemim trende dayalı oldukça basit uygulaması kolay ama trend olmayınca malesef yerimizde sayıyıyoruz tersgap olunca psikolojiyle aldığımızıda veriyoruz. Yani iki aydır aldım verdim buda canımı sıktı çünkü emek harcıyorum sanırım endexe devam edicem ama altın ve dolardaki hareketleri görünce iştahlanmıyor değilim..

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

önemli degil syn queen ufkunuzu bi nebze genişletebildiysek ne mutlu..bol kazançlar..

20. The Following User Says Thank You to marakes For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)