formülde;
opt1:
min=5 max=40 olmalıymış...long-short koşulu var..tamamda hangi yere min, hangi yere max koymalıyız...acaba long koşuluna max.,kısa koşuluna min koymalıyız...veya eşitsizlik işaretine göre mi değişir...
al sana karakan,
![]()
yaşasıınnnnn asti'nin bebiş sistem short kapatmış..
bana en büyük teselli bu oldu asti..![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bunu hazırlarken beklemyin diye üsttekini göndermiştim.
Ben Urdele dağıtmaya gelmiştim. Bakalım kim kazanmış?
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Neden korkuyorsunuz , o kadar yandan çarklı destege rahmen DOW 0.62 Geri alış bile yapamadı . Pazertesi çekik gözlülerin depremi var. 7.4 şiddetinde , DAX bugünkü kıvırmalarının faturasını ödeyecek , TCEEL ve AEFES te neredeyse bütün periyotlar sata düşümüş , ballı kaymak.
Queen Sarık Urdele kazanmış. Tebrikler![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri