Hadi gurtlar saldırın şu ayuların üstüne, dagıtın. Yolumuz açılsın yaw. Şimdi yeni gelenek spot kapalıyken VOB'u götür. Spot açılınca da yataya geçir.
Hadi gurtlar saldırın şu ayuların üstüne, dagıtın. Yolumuz açılsın yaw. Şimdi yeni gelenek spot kapalıyken VOB'u götür. Spot açılınca da yataya geçir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
yukarı doğru doldurdular kademeleri yine..
bi yukarı deneme daha gelecekmi bakalım ?
sp beklnentim.
(725-750)-(900-950)-(375-400) dür. sırasıyla.
vobda subatta ne dedik, yeni dip yok, olmadı marttada yok.
düşüşler her yerde al fırsatıdır.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
20.03.2009 15:57:29 TEMSİLCİLER MECLİSİ, AİG ÇALIŞANLARINA ÖDENEN PRİMLERDEN YÜZDE 90 VERGİ ALINMASINA OLANAK TANIYAN YASAYI KABUL ETTİ Kimse vergiler yüksek diye şikayet etmesin.![]()
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
stop satış çalıştı bende,kısayım yine..
ŞU An sistem
gün sistem alda
60 dk lık satta
15 dklık satta
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri