ve dolar 1.7 altına dokunuyo..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
pozisyonumu kapatmak zorunda kaldım bakamayacağım bugün 2 saat kadar 29.700 SHORT lar 29.950 den -250 points zararla mecburiyetten realize edildi.-800 points zarardan iyidir...
belkide aşağı kopartacaklar kara bile geceçeceğim ama bakamayacağım 2 saat kadar.terste kalırsam canım yanabilir.
haftaya inşallah...
Konu TÜRKOĞLU tarafından (20.03.09 Saat 12:39 ) değiştirilmiştir.
ulan akbank bi normal hareketin yok mu senin
şimdi küfredicem ha
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
İkisisnin de system tester özellikelrine bakmak lazım. Örneğin MS 10.1de benimki 10:10-10:15 arasındaki çubuk sat verise 10:15-10:20 artasında oluşacak çubuğun açılış fiyatını pozsiyona giriş fiyatı olarak alıyor.
Matriksin system testerını bilmiyorum ama belki o 10:10:10:15 çubuğunun kapanış ya da açılış fiyatını dikakte alıyordur pozsiyona girmek için.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam, Seyyah'in VOBIX i başgöz etme düşüncesi vardı ve VOBIX de buna istemem yan cebime koy şeklinde yanıt vermişti...Daldık para sistem işlerine bunu unuttuk.. Şimdi, VOBIX e şöyle hayırlısı ile birini bulalım ve forumcek istemeye gidelim diyorum ben..Ama bunu ayrı bir topik yapalım en iyisi![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri