Foreks Haziran'ı Matriks Mart'ı gösteriyor da olabilir.
Foreks Haziran'ı Matriks Mart'ı gösteriyor da olabilir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Herkese iyi geceler gündüz bir ara görüşmek üzere.![]()
Teknik olarak cevaplamaya çalışayım ,
5.5.3 çok büyük ihtimal 28400 de sonlandı ,
5.5.4 içindeyiz ,
5.5.4 ün hedefleri : 0.38 düzeltme seviyesi 30750 , 0.62 düz<eltme seviyesi 32200 dür.
Sonrası 5.5.5 var ,
Ancak vadelideki gerek eksi makas , gerek artı makas sayımlarda bütünlük saglamadıgı inancındayım , bu nedenle U030 Dikkate almak daha dogru bir yoldur kanatini taşıyorum.
Yatırım tavsiyesi deyildir.
Bütün üye arkadaşlara ve misafir konuklara bol şanslar , iyi geceler.
fdow da az evvel vade değişimi oldu.mart vadelisi kapandı.haziranı en yakın vade olarak grafiğe yansıdı...
7.322...
peki nasıl olacak şimdi? ben hiç dikkat etmedim vade değişimlerinde bizim piyasa buna nasıl tepki veriyor?çünkü kapanan vade 7.380 civarı kapandı.bu 7.320 ekstra 60 puan aşağıya indi bir anda....
http://www.cmegroup.com/trading/equi..._calendar.html
fdow vade değişim tarihleri
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri