İlki mevcut sistem..Öbürü gelişme evresinde olan..bakalım hangisi haklı çıkacak..Son sinyaller ters yönde.
(Bu arada jr. sistem bugün 700 de satı 10 dk periyotta vermiş, 15 de değil..yani yoksayıyoruz onu)
İlki mevcut sistem..Öbürü gelişme evresinde olan..bakalım hangisi haklı çıkacak..Son sinyaller ters yönde.
(Bu arada jr. sistem bugün 700 de satı 10 dk periyotta vermiş, 15 de değil..yani yoksayıyoruz onu)
Konu Astatin tarafından (18.03.09 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
söz verdin asti unutma.. larossian'in sistemini istiyorum..![]()
fdow ile vadeli kapanışı arasında +200 puanlık bir fark var.artı parantez sabaha çok var.
asti sistem-i muazzama muazzam bir sistem şu haliyle bile.bu daha işi bitmemiş haliyse işi bitmiş halinde seni buralarda göremeyiz herhalde.beni unutma asti.ben seni iyi olarak hatırlayacağım hep
jr.PY ASTİ havaiiden canlı yayınımza katılarak piyasa hakkındaki görüşlerini bildiriyor falan olur artık![]()
çözersem vereceğim dedim..larossianın oklarının sırrını biliyorum.Ama onun asıl başarısı oklarda değil, barlara renk veren formülde..Oklar sadece mevcut pozisyonu doğruluyor ve okları çıkaran formülde hangi indikatörlerin olduğunutahmin ediyorum.. Ama barlardaki renk değişim noktalarını çözebilmem için aynı döneme ilişkin 5-15-60 dk lık çıktıları göndermesi lazım..Ki yinede çözülemeyebiir
zaten göndermiyorda
euro/usd
1.35 dayanmış
yarın shortlar için zor gun olacak
dowdan artı kapanış beklemiyodum
teknoloji hisseleri bile artı kapatmış
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri