Sayfa 4960/13018 İlkİlk ... 396044604860491049504958495949604961496249705010506054605960 ... SonSon
156216 sonuçtan 59.509 ile 59.520 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

hazır Jerfin hala ortalarda yokken dolar cortladım yine. hemide günün zirvesinden.
    o gelene kadar kapatsam da şerrinden kurtulsam
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

29,000 tutmazsa longs korkar. 28,400 potans olur. Shorts korkmak için 30,200 üstesi gerek.

hexen abi nerdesiiin? İyimisin keyfin yerinde mi? Sıkıntı yoktur inşallah?
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

3. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Larossıan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bunumu diyorsun Astatin
    Oklarında iş yok ama bar renklerin mükemmelat ABKA buna bütün DYHOL ü verir....

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vob a ilk girdiğimde sistem mistem yoktu, içimden ne gelirse onu yapardım ve en çok parayı da o zaman kazanadım ama tüm portfoyü 2 günde sıfırlayınca sistemli olmaya karar verdim. Ogün bugündür sistem takip etmeye çalışırım. Sanırım zamanla sistem körlüğü denen şey oldu.

Son 6-7 gündür piyasa artı açıp eksi kapıyor. Eskiden olsa her sabah ek kısa yapardım ama sisteme baktığımız için kısa kapayıp uzun açıyoruz ve sürekli çarpılıyoruz. Sanırım sadece sistemlere de bakmamak gerekiyor.
    biz buna 1 inci kuşak sistem sarhoşluğu diyoruz...derinlik sarhoşluğu gibi..hareketi bir miktar gecikmeyle takip ettiği için, o gecikmeden hemen sonra piyasa terse dönünce zarar...sistem poz değiştirip aksi yönde poz alındığı ve aynı şey tekrar ettiği için yine zarar .....

Ben flatsem ve sabah gap yaptıysa asla ilk sinyale göre işlem yapmam ikinci sinyali beklerim...mevcut

6. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

7. 18.03.09, 15:19

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    14:40ta Doğanın tahtaları açılacakmış.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

aslında DJI'da dönüş bekliyorum bugün yeni DİP için.ama kardeşim bir önceki dipten döndü bize ne faydası oldu?belkide şimdi 1000 puanlık DJI düşüşünü seyredicez ayıla bayıla yerimizde sayarak.

zulüm olur eğer böyle birşey yaparlarsa...

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı 7410 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    silkelensem mi acaba yoksa buraya kadar mı

sanki devamı var gibi duruyo ama
    senin gibi bilerek silkelenenide ilk defa görüyorum

11. The Following User Says Thank You to fXci For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahhaaa..oklarınla ilgili yorumumu düzelttim... onlar da iyi.... geç düştü jetonum ama onlarda iyi...

13. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    25
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10
    Toplam Teşekkür
    6 Yazısı Teşekkür aldı

Barycalys Uyardı: Zayıf TL’ye Opsiyon Alın

18 Mart 2009 Çarşamba Saat: 11:45
    Barclays gelecek birkaç haftada TL'nin zayıflayabileceğine inandıklarını ve buna karşı TL opsiyon al-satıyla korunmayı önerdiklerini belirtti. Ayrıntılar şöyle:

”TL'nin değer kaybedeceğini düşünüyoruz ve Türkiye'nin kredi eğrisinin hayli yatay olduğuna inanıyoruz. Bu görüşümüze dayanarak TL put spreadleri (1.77, 1.82 strike fiyattan) almayı ve pozisyonu 2s10s CDS steepenerlarla finanse etmeyi öneriyoruz.. Bu işlem yapısı, sırasıyla 5 Mart 2009 ve 8 Aralık 2008'de başlatılan hali hazırdaki iki tavsiyemizin -1.82, 1.87 TL-put spreadi ve CDS 2s5s steepener- yerine geçiyor. Döviz ve kredi bileşenlerinin karlı olmasını bekliyoruz fakat çoğu varlık fiyatının ardındaki güçlü küresel yön verici, bireysel piyasaya göre değerlemelerini oldukça yönsel yapıyor. Öte yandan iki açılım da daha iyi bir risk getiri profili oluşturuyor.

Gelecek haftalarda Türkiye için gerçekleşecek iki önemli olay 29 Mart 2009 yerel seçimleri ve İMF paketinin devam etme ihtimali. Önceden de belirttiğimiz gibi Türk lirası için oldukça dikkatliyiz: Türkiye varlık sınıfı, şirket türev zararları, hanehalkı döviz kredisi ve kırılgan bankacılık sisteminin dikkatleri üzerine çektiği diğer Doğu Avrupa ülkelerinin ilk tehlike dalgalarına göre bir bakıma marjinal bu da varlık fiyatlarını düşürüyor.
    Bu sorunlar Türkiye'de daha az görülürken, piyasanın Türkiye'nin sahip olduğu riski fark edeceğine inanıyoruz ki bu riskleri şöyle sıralayabiliriz:
    (i) büyümede şu ana kadar düşünülenden daha keskin bir daralma (2009'da GSYİH'nın yıllık bazda %4-5 düşebileceğini düşünüyoruz),
    (ii) Şirket sektöründe döviz borcunda kaldıraçtan kaçınmaya yönelik devam eden ihtiyaç,
    (iii) para politikasında devam eden gevşemeyle birlikte mali dengelerde önemli ölçüde bozulma ve son olarak,
    (iv) seçimden önce İMF anlaşmasına azalan güven. Buna bağlı olarak gelecek birkaç haftada TL'nin zayıflayabileceği ve buna karşı TL opsiyon al-satıyla korunma gerekliliğinin yüksek olduğu inancındayız..

Teşekkür Teşekkür 
    4.610
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.648
    Toplam Teşekkür
    494 Yazısı Teşekkür aldı

Sn Astatin 2. kuşak diye sınıflandırdığınız sistemlerde hangi göstergeleri kullamdığınızı yazarmısınız ?
    İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
    ---------------
    Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında DJI'da dönüş bekliyorum bugün yeni DİP için.ama kardeşim bir önceki dipten döndü bize ne faydası oldu?belkide şimdi 1000 puanlık DJI düşüşünü seyredicez ayıla bayıla yerimizde sayarak.

zulüm olur eğer böyle birşey yaparlarsa...
    yok yok bu sefer farklı olacak..romatizmadanda olabilir ama ayu hislerim bu sefer "sağanak" olup yağacak ayular diyor...acaip canavarlara benziirler

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

ayın 16 sında su altına dalan ana sistem hala su altında

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)