hah şöyle be
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Vob a ilk girdiğimde sistem mistem yoktu, içimden ne gelirse onu yapardım ve en çok parayı da o zaman kazanadım ama tüm portfoyü 2 günde sıfırlayınca sistemli olmaya karar verdim. Ogün bugündür sistem takip etmeye çalışırım. Sanırım zamanla sistem körlüğü denen şey oldu.
Son 6-7 gündür piyasa artı açıp eksi kapıyor. Eskiden olsa her sabah ek kısa yapardım ama sisteme baktığımız için kısa kapayıp uzun açıyoruz ve sürekli çarpılıyoruz. Sanırım sadece sistemlere de bakmamak gerekiyor.
bak aklıma ne geldi...
üniversitede ingiliz edebiyatı dersinden nefret ederdim.adam psikopat bir doçentin tekiydi.yurtdışında seminerler konferanslar veren bi adamdı.
roman verirdi ve sınavda tek soru sorardı 100 puanlık.ben tabii romanları okumazdım.son sınıftayım bütünlemeye kaldım.başka bütünlemem falan yok dersi verip mezun olacağım veremezsem okul uzayacak.
ve yine romanı okumamışım.soru geldi önüme 100 puancık hepi topu benim 65 almam lazım minimum.
ne yaptım biliyor musun?
ingilizce böümünde okuyorum ve sınav kağıdına başladım TÜRKÇE yazmaya.dedim hocam canım ciğerim ben ingiliz edebiyatını sevmek zorunda mıyım? bana verdiğiniz romanları yalayıp yutmak zorunda mıyım?ben sevmiyorum dedim.ben hayvanları seviyorum dedim.siz hayvanların şunlarını şunlarını biliyor musunuz? muhtemelen HAYIR...neden çünkü ilgi duymuyorsunuz.bende ingiliz edebiyatına ilgi duymuyorum dedim.
döşedim 1 sayfa...
o psikopat hoca burnundan kıl aldırmayan hoca beni geçirdi...hem vallahi hem billahi...
adam marjinal birşeydi.sanırım bende marjinal bir kağıt verince bu çocuk benim kafadan dedi herhalde![]()
Haydeeee.. "sağanak" olup yağalım 5.5.5 e doğru![]()
silkelensem mi acaba yoksa buraya kadar mı
sanki devamı var gibi duruyo ama
Konu 7410 tarafından (18.03.09 Saat 15:08 ) değiştirilmiştir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri