Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
tombul başlı düşük seviyeli omuzlu tobo yu bir ben mi görüyorum ;P
Celocanlar çok kararsız. Ne çıkıyor ne düşüyor.
Kozacılara kaldık gene
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
Para çıkışı kayboldu para girişi geldi.
IMF açıklamasına gelince IMF artı yazar yurtdışı eksi yazar.
Ayrıca "imzaladık" haberi harici tüm olumluluğu fiyatlanmadı mı bunun Perşembe günü?
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
microsoft nası pc icinde ne var neyok kontrol edıyorsa update lerde,matriks de sistem test ayagına bunu yapabılır yapması da cok normal hıc sasırmam..bunlar çarkın dişlileri sonuçta.duzen hepsını bırbırne köle ve sahip yapıyo..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Çok Uzman
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
fenalık geldi yeter yahu...soldan soldan geliyorlar yine bana...ellerime bi kolonya dökiymde çekeyim nefesim açılsın.
bu ne rezil piyasadır arkadaş? ne LONG ne SHORT...
Konu Astatin tarafından (16.03.09 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri