Sayfa 4844/13018 İlkİlk ... 384443444744479448344842484348444845484648544894494453445844 ... SonSon
156216 sonuçtan 58.117 ile 58.128 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    8.938
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    83.393
    Toplam Teşekkür
    14.315 Yazısı Teşekkür aldı

30300 short biraz bende fantazi yaptım.
    "Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bide şu var, aslında sermaye piyasaları özelliklede borsa diyim, bu ımf olayını anlaşma olursa ii olur diye algılatmaya çalışıyor, ımf anlaşması olduktan sonra aslında kredi derecendirme kuruluşları başta olmak üzere herkes risk primini değiştirecek, notunu izlemeye alacak falan falan, yani borcun ödenmesi oluyomu olmuyomu gibi olaylar netlik kazanana kadar risk dahada yüksek olacağından, global piyasalarda düşüş trendinde iken, risk primi yüksek olan piyasalar daha çok düşüecek, satılacak, e bu olmasın diye anlaşma yapılkmıyo ama gelde anlat, fakat bazı çevreler spekülasyon malzemesi yaptı bikere, yiyen yiyor hala ondan.

Bu anlamda bu garan ın bugünkü hali nice olur bööle yaaa, zor durum valla, kalkıştıkları hareketin kurtulur yanı varda, bakalım nasıl yapacaklar...saygılar...
    iyi de imf den para alınca bizim şirketler dısardan kredı alabılcek bi de ımf yı ısteyenler dusuk dolardan borc alıp ınım inim inleyenler.sen ben degıl tabi .patronlar.doların atesı dusucek kredı alcaz borc kapancak durumları yani..yoksa bızı yıne dusunen yok..dolar bollugu olunca dolar duscek halıyle de adamların borcu ıncek.ama ulke rısklerı dersen..imf den para alınca bu da ertelenir.bi kere kredibilite saglar bızım agalar.icerisi mumkun oldgunca sıkıstrılır kol kırılr yen içinde bırakılır..ama yıne söyluyorum..anlasma olmaması demın yazdım gıbı bı dusnceye dayanıyosa cok dogru hareket.
    Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bide şu var, aslında sermaye piyasaları özelliklede borsa diyim, bu ımf olayını anlaşma olursa ii olur diye algılatmaya çalışıyor, ımf anlaşması olduktan sonra aslında kredi derecendirme kuruluşları başta olmak üzere herkes risk primini değiştirecek, notunu izlemeye alacak falan falan, yani borcun ödenmesi oluyomu olmuyomu gibi olaylar netlik kazanana kadar risk dahada yüksek olacağından, global piyasalarda düşüş trendinde iken, risk primi yüksek olan piyasalar daha çok düşüecek, satılacak, e bu olmasın diye anlaşma yapılkmıyo ama gelde anlat, fakat bazı çevreler spekülasyon malzemesi yaptı bikere, yiyen yiyor hala ondan.

Bu anlamda bu garan ın bugünkü hali nice olur bööle yaaa, zor durum valla, kalkıştıkları hareketin kurtulur yanı varda, bakalım nasıl yapacaklar...saygılar...
    İki başlısını kabul ederseniz TOBOsu var GARANın
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben olsam kesinlikle IMF ile anlaşmazdım.gelecek paranın hiçbir kıymeti yok.25/30 milyar USD ülkemize yetmez.dişimizin kovuğuna yetmez.

yetip yetmemeside değil mesele IMF ve dolayısı ile ABD bir şekilde bizi kafeste tutmaya çalışıyor.kuş kafesten kaçmaya niyetli gibi görününce şimdi tekrar yemlemeye başladılar.cart curt diyerek.neymiş şartları esnetmişler,esneteceklermiş.hayret borç isteyen biz gevşeyen onlar.niye acaba? çok mu seviyorlar TÜRKİYE'yi?

kesinlikle yapmamalı RTE.anlaşmasın, anlaşmamalı.

TÜSİAD'ın sıkıştırması da hikaye.onlarda IMF tarafında tamamen kendi ceplerinin derdindeler.
    zeitgeist i izlersen anlaşmak zorunda olduğunu kolayca anlarsın. anlaşacaktır doğanın pardon paranın kanunu gereği.

5. The Following User Says Thank You to mozkan For This Useful Post:

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onlardan vergide almıcaksınız ozaman ogulları askerede gitmicek.

vergi vermek ve askere gitmek ülke yönetiminde aynı oranda söz sahibi olmayı gerektiriyor yani. ideal sistem bu mudur? son noktadayız yani öyle mi? daha ötesi yok..?

oy sınavı yapar, ülke yönetiminde daha çok söz sahibi olmak isteyen insanlara bu hakkı tanırsınız. bu çok zor bir şey değil. en azından "eğitim şart" goygoyundan daha yapıcı.

amacınız çözümden çok "bunun çözümü yok, boş yere tartışmak gereksiz" düşüncesini savunmak gibi geldi bana. o da bir fikirdir tabii ki.
    zaten burasının tartışma yeri olmadığını ilk mesajımda da belirtmiştim.
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

Teşekkür Teşekkür 
    114
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    58
    Toplam Teşekkür
    21 Yazısı Teşekkür aldı

15 dk sınırda satta
    60 dk alda

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zeitgeist i izlersen anlaşmak zorunda olduğunu kolayca anlarsın. anlaşacaktır doğanın pardon paranın kanunu gereği.
    Bu Doğa'nın mı yoksa Doğan'ın mı?
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

9. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı unlimitted Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vergi vermek ve askere gitmek ülke yönetiminde aynı oranda söz sahibi olmayı gerektiriyor yani. ideal sistem bu mudur? son noktadayız yani öyle mi? daha ötesi yok..?

oy sınavı yapar, ülke yönetiminde daha çok söz sahibi olmak isteyen insanlara bu hakkı tanırsınız. bu çok zor bir şey değil. en azından "eğitim şart" goygoyundan daha yapıcı.

amacınız çözümden çok "bunun çözümü yok, boş yere tartışmak gereksiz" düşüncesini savunmak gibi geldi bana. o da bir fikirdir tabii ki.
    zaten burasının tartışma yeri olmadığını ilk mesajımda da belirtmiştim.
    benim oy hakkım sizden daha üstün olabilir bunu kabul edebilirmisiniz ? ?
    oy sisteminde bir sorun olsa bile kesinlikle çözümü sizin getirdiğiniz öneri değildir hiçbir yapılabilirliği yoktur tamamen ütopya ve adaletsizliktir.

tekrar soruyorum benim oy hakkım sizden üstün olabilir ve bunu kabul edebilirmisiniz ?

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

şu saatte 30 trıl artı pıyasa..heralde bı kac gunluk eksıyı götürcekler bugun
    Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield

Teşekkür Teşekkür 
    114
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    58
    Toplam Teşekkür
    21 Yazısı Teşekkür aldı

Eregl ye vermeye başladılar yine..

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

fantazi şortlar 75 puan kara kapatılır..

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Yawf diploma şartı filan boş işler. Ne insanlar gördüm üstünde kıyafet yok, ne kıyafetler gördüm içinde insan yok hesabı. Olay diplomaya kalsa yandık. Eski başbayanımız İktisat profuydu. 1994te ne oldu?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)