30300 short biraz bende fantazi yaptım.
30300 short biraz bende fantazi yaptım.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
iyi de imf den para alınca bizim şirketler dısardan kredı alabılcek bi de ımf yı ısteyenler dusuk dolardan borc alıp ınım inim inleyenler.sen ben degıl tabi .patronlar.doların atesı dusucek kredı alcaz borc kapancak durumları yani..yoksa bızı yıne dusunen yok..dolar bollugu olunca dolar duscek halıyle de adamların borcu ıncek.ama ulke rısklerı dersen..imf den para alınca bu da ertelenir.bi kere kredibilite saglar bızım agalar.icerisi mumkun oldgunca sıkıstrılır kol kırılr yen içinde bırakılır..ama yıne söyluyorum..anlasma olmaması demın yazdım gıbı bı dusnceye dayanıyosa cok dogru hareket.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
vergi vermek ve askere gitmek ülke yönetiminde aynı oranda söz sahibi olmayı gerektiriyor yani. ideal sistem bu mudur? son noktadayız yani öyle mi? daha ötesi yok..?
oy sınavı yapar, ülke yönetiminde daha çok söz sahibi olmak isteyen insanlara bu hakkı tanırsınız. bu çok zor bir şey değil. en azından "eğitim şart" goygoyundan daha yapıcı.
amacınız çözümden çok "bunun çözümü yok, boş yere tartışmak gereksiz" düşüncesini savunmak gibi geldi bana. o da bir fikirdir tabii ki.
zaten burasının tartışma yeri olmadığını ilk mesajımda da belirtmiştim.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
15 dk sınırda satta
60 dk alda
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
benim oy hakkım sizden daha üstün olabilir bunu kabul edebilirmisiniz ? ?
oy sisteminde bir sorun olsa bile kesinlikle çözümü sizin getirdiğiniz öneri değildir hiçbir yapılabilirliği yoktur tamamen ütopya ve adaletsizliktir.
tekrar soruyorum benim oy hakkım sizden üstün olabilir ve bunu kabul edebilirmisiniz ?
şu saatte 30 trıl artı pıyasa..heralde bı kac gunluk eksıyı götürcekler bugun
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Eregl ye vermeye başladılar yine..
fantazi şortlar 75 puan kara kapatılır..
Yawf diploma şartı filan boş işler. Ne insanlar gördüm üstünde kıyafet yok, ne kıyafetler gördüm içinde insan yok hesabı. Olay diplomaya kalsa yandık. Eski başbayanımız İktisat profuydu. 1994te ne oldu?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri