yanınızda yer varmı? şöyle kenara oturayım biraz![]()
yanınızda yer varmı? şöyle kenara oturayım biraz![]()
Senaryo : 3 Fiyat : Yukarı APS : Azalıyor Etki : Olumludan olumsuza Piyasa :
Eski ayılar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*
(eğer fiyatların yükselişi, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumlu, tersiyse olumsuz)
NET APSD -12,000
Not: Geçiş yapılan pozsiyonun vade sonuan kadar tutulup tutulmayacağı bilinmediği için Vade sonları APSD analizi yanıltabilir. Fakat burada eksi APSd olması kapatılan pozsiyonalrının sadece üçte ikisinin diğer vadeye gçtiğini diğer üçte birinin nakite geçirildiğini gösteriyor.
Konu VOBiX tarafından (25.02.09 Saat 17:26 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
günlük pasta verebilecek bi arkadaş olursa çok müteşekkir olurum..![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri