Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
çok şıkıştı bu ya
artık bi tarafa kırması lazım
beni üzmemesi için aşa kırmasa lazım
piyasayı 23,500 ile 24.500 arasına sıkıştırdılar.. sanırım vade kapanışını da bu aralıkta yapacaklar.. nisan vade ile beraber de aşağı gümmmm.![]()
Uzun bir seyahatten döndüm eksikliğimi hissetmişsinizdir (sana diyorum astatin)Yahu Barni bugün yine mi konuşacak: USD Fed-Bernanke Para Politikasını Sunması 17:00 USD Mevcut Konut Satışları (Oca) 17:00
Altın 950 e kadar düştü şimdi 964 bugün ne yapar daha da düşer mi yoksa hafif bir tepki? Dolar 1.650 görür mü bugünlerde?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Ne tarafa işlem yapsam o taraf duvar oluyor! Psikolojiye oynuyolar.BREH BREHHH
Gaplı açılışın yönünü tahmin eden sistemi bulabilen varmı?
Şubat vadeli pozisyonlar yabancılar tarafında nisan kontratına roll ediliyor. Bu kontratta short pozisyonlar açılıyor diye duyuyorum
Live long and prosper
Tüm samimiyetimle söylüyorum.Şuan kullandığım sistem forexte ve spx de vobtan çok daha iyi çalışıyor aslında kendimi salak gibi hissettim.Çalıştığım yerde forex web tabanlı programı kullanamadığım için dün 10 pip bugün 25 pip olmak üzere 35 pipten oldum düşünsenize 35 pip demek %35 demek breehhh.Peki vobta ne oldu dün aldıklarım bugün ufak ufak py ye iade ediyorum.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri