nöbet falan yok ama 25 veya 26 şubattan umutluyum
favorim 25'i
nöbet falan yok ama 25 veya 26 şubattan umutluyum
favorim 25'i
Yeni idim kardeşiniz oldum
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu sazan tarafından (24.02.09 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
uzun devam.... ralli...ralii....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Sanırım, Citi ve BOA nın devleştirilme haberini aldılar. Akşamda Ben amcamız müjdeler verecektir.bu iki kanka banka Endeksten çıkatılınca DJI ucacaktır. En azından gecici bir süre..
![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Olabilir ancak şöyle bir bilgi de vereyim: Özellikle rakip bankalar ve cumhuriyetçi arkadaşlar, citi nin devletleştirilmesi halinde, faaliyetlerinin hızla küçültülmesini aksi halde haksız rekabet ve büyüyen zararın söz konusu olabileceğini demekteler...
Yani sorum şu: Ölürken ha Hadise'nin kucağında ölmüşsünüz ha Ayşen Gruda'nın kucağında ölmüşsünüz...Burda mühm olan hadise ölüyor olmanız..Hadise de önemli tabi..O ayrı
don gömlek longum
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
5 dk grafik
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri