vade sonları ne dowa bakacaksın ne daxa nede başka yere .. sadece vadeli ve aktif olanına ... başka yere bakan yanılır ... ben böyle tecrübe ettim ..5 dk sat vermedikçe uzun devam . ..
vade sonları ne dowa bakacaksın ne daxa nede başka yere .. sadece vadeli ve aktif olanına ... başka yere bakan yanılır ... ben böyle tecrübe ettim ..5 dk sat vermedikçe uzun devam . ..
yoksa beyzbol sopasını vuruyolar kafaya..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
buda farklı açıdan Bugnku vob 30![]()
Konu bgungor68 tarafından (24.02.09 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.
yuh artık Lebron diyorum, başka da bişey demiyorum...
günlü pasta 5000 civarı artıda şu ara
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
sanko'da vob client'i kullanan var mı arkadaşlar?
anormal yavaş bende. neredeyse aktiften işlem yapamıyorum bugün.
herkesinki aynı mı merak ettim.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Breh breh, buraya kadar bu koşullarda yükseltebilenlere helal olsun diyorum. (ha bu arada bendeniz hala short, sistem inatla short diyor)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
hexen baba ,herzaman vade sonlarında flt mi beklersin..yoksa bu şubata özgün mü..
şu kısaları 30300 den kapatırsam.bana cuma günü saat 17;10 a kadar tatil...
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri