Hemen hemen aynı şeyi düşünüyordum.Ama gene birileri tersler diye cesaret edemedim.
Bu böyle devam edemez.Aşağıda yönetime bildir butonu olmalı.Rahatsız edici bi mesaj olunca o butona basıp yönetimden atraksiyon beklemeliyiz.Yönetim müdahale etmezse o zaman keni işimizi kendimiz görmeliyiz.
Ayrıca tebrik ediyorum Vobtrader bu açıksözlülüğün için...
bazı yabancı forumlarda puanlama sistemi var. isteyen +1 yada -1 verebiliyor o mesaja. ayrıca puanlayan gözükmüyor yani anonim oluyor. bir mesajı begenmediğimiz zaman buna eksi puan verirsek mesaj sahibide mesajı alır diye düşünüyorum
Live long and prosper
poz ve güniçi işlem yazacaklar bundan böle gün sonu işlem extresini yapıştırsın bence. hem yalan sölüon sen hadi be ordan atıon durumuna düşmezler. hem de kar zarar çetelesi tutan forum ahalisi varsa daha rahat hesap kitap yapar![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
asti cezan ne çabuk bitti yaa.. daha biz reco ile bu gece şampanyalı kutlama yapacaktık senin forumdan yasaklanmanın şerefine..![]()
bilmem kaç forumdan banlanıp en sonunda buraya gelmiş kişilerden fazla birşey beklememek lazım.
(bazıları 2, hatta 3 forum bile olabilir saymadım)
yönetim bile tartışma forumu varken burada tartışma olmasına müsade ediyor. Hayret bişey....
ha yönetim unutmadan
aslında küfür butonu üçe bölünebilir.
ana-avrada sövme soya-sopa sövme kişiliğe sövme
bölece kızan kişi ne kdr çok veya az kızdıysa ona göre küfür etme butonuna basar
otomatik küfür yani
hehe![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri