Sayfa 21/39 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
458 sonuçtan 241 ile 252 arası

Konu: Seviyeli Tartisma Ortami

Teşekkür Teşekkür 
    846
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.356
    Toplam Teşekkür
    611 Yazısı Teşekkür aldı

quote=tarumaknac;87093]
    Alıntı:
    SEREN I Nickli Üyeden Alıntı
    yanlış...konut sorunu ile ilgili obamanın bu hafta yapacağı (çarşamba ) konuşmasında açıklama yapması bekleniyor...ayrıca perşembe günü dow..u ipten alan bu gelişme...beklenti oluşturur...en azından açıklama gelene kadar dow çökmez...
    doğru..konut sorunu ile ilgili çözümler görülmeli...radikal bir plan çıkmazsa piyasaları tepkisi olumlu olmaz....
    öneri..sn bull market.. pozisyonu doğrultusunda düşünmek hatalı sonuçlar üretir..pozisyonunuza uygun senaryo ürettirir..
    [quote]
    Alıntı tarumaknac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte bunu diyorum Seren kardeş..İnsanların yorumların yanıt verirken "yanlış" "sen bilmezsin" tonunda yazmamak lazım. Açıklama gelene kadar dow çökmez, demişsin ama çökmüş..Bunun için kimse sana laf diyemez dememeli. Sonuçta bu bir analiz... Son cümlede karşıdakini küçümser tarzda yazılmış..Sonuçta bull arkadaşımız haklı çıkmış pozisyonunda. Şimdi bull da gelip sana aynı tarzda yanıt verse bu forumun çekilir hali kalır mı.??

Sonuç, analize devam ama asgari mütevazilik ve saygı temelinde..

Kal sağlıcakla

Alıntı:tarumaknac;87110

Anlıyorum. Dostum erken yazılmış dediğin VOB da 3000 küsür puana denk geldi. Benim demek istediğim bu tarzdaki aşırı iddialı yazılar aynı şiddette taşları da beraberinde geitiryor..neyse.. herkes serbest tabiki tarızını seçmekte..ben forumun selameti açısından önermiştim.. sağlıcakla kalınız

yukarda alıntı yaptığım mesajlar astatin..in klonu tarumaknac tarafından yazılmıştır..sn. bull market ile aramızdaki dialog bu zavallı tarafından fırsat olarak bilinmiştir..sn bull market ile zaman zaman yazışırız..üsluptan bir şikayeti olmamıştır...ayrıca bu ikimizin arasında olan bir dialogdur..başkalarının üstüne alınmasını gerektirmez..üstelik burası genel forum değildir..isteyen yazmaz..fikir alışverişinde bulunmaz...piyasa konusunda kimse yüzde yüz tutturamaz..astatin..in iddia ettiği 3000 puan yanlış ama velev ki doğru olsun...bu zavallı uzun zamandır böyle bir fırsat kolluyormuş...sabah seans başlar başlamaz yememiş içmemiş içindeki haseti yazmış...korkak adıyla yazamamış...klon nick ile..yazıyor....adam hem haset..hem korkak...
    bugüne kadar kendisi yasaklı olduğu için arkasından yazmadım...bize yakışmaz...bugün kendisi gelir gelmez yazmaya başladı...yok şöyle oldu...böyle oldu...falan filan...zavallı yaratık......
    Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.

Eski ismim SEREN I

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Standart Halkın Yiğit Evladı'na

Hieeyt be..Kiziroğlu SALDIR I bey gelmiş, genç heyecanlı..O vaka ile ilgili açıklamlar çoktan yapıldı Senden çekinecekmişim de klon nick kullnacakmışım he Senle önceki yazışmalarımızı unuttun herhalde..Neyse bu akşam polemik yapmayacağım..Sana nasihat

Serenay, şüphesiz ki yazdıkların tarumaknac ın dediği, iktisada giriş dersinden daha fazla. Senin enerjini ve yazma isteğini gerçekten takdir ediyorum ama çok heyecanlısın ve kaybedince çok aşırı tepki veriyorsun..Yazış tarzın ise gerçekten ben sizi aydınlatmaya geldim formatında..Ama gerçekten birilerini aydınlatmak ya da aydınlatıcı saygısı almak istiyorsan, daha az saldırgan daha az heyecanlı ve daha az iddialı olman gerekir..Bu subjektif bir yorum değildir, bilinen örneklerin hepsi böyledir. Forum’daki örneklere bakarsan, Sazan’ın %80 tutan yorumlarının sonuna hiç dikkat ettin mi..Yorumunu hedefleri yazar ama şöyle bir şey der “ama tabi sayım doğruysa”.. Ya da Teo’nun tarzındaki, yazıp çizdiği okuduğu onca şeye rağmen, “ne kadar bilirseniz bilin bu işin riski her zaman 50 veya üstündedir “ ifadesine. Ya da “hexen”in onca başarısına rağmen bir kere bile dönüp böbürlenmediğine, sadece teşekkür edenlere “siz mutlu olun” tadındaki yanıtlarına, VOBIX ince ve dengeli tarzına, Ya da nice arkadaşın “BO ya geldik”, “500 puan gap i yedik” şeklinde kayıplarını gayet açıksözlü ve dürüstçe paylaştıklarına, ama bir kere olsun saldırganlaşmadıklarına . Ama sen kaybının ilk gününde insanlara 1 kilo kına hediye ettin, 3 üncü gününde şerefsiz yaptın, etmediğin küfür kalmadı..Daha once de dediğim gibi Dünyayı kurtaran adam olma misyonu ağırdır aşırı heyecana gelemez.

ha bir de unutmuşum; bu camiada zarar pozisyonunı ısrarla sürdürene "vay be ne delikanlı iddiasının arkasındaki adam" denmiyor başka bir şey deniyor..VOB da alfabenin ilk harfinden önce "zararı kes karı sürdür" öğretilir.. Sonra etik olarak; insanlara xxxxx fiyatından piramitli long yaptım sende gel vatandaş diyorsak, terse geldiğimizde de stop yaptığımız noktayı söylememiz gerekir..delikanlılık ve kahramanlık bunu gerektirir..peşinden sürüklediğin büyük kitleye ayıp olur sonra sen erkenden bir profosyonel olarak kol keserken onların da bundan haberdar olmaları hakkı..
    ve küfür her zaman insanın değerini düşürür ve küfürbaz olduğu bilinen bir kahraman yoktur...
    Konu Astatin tarafından (22.02.09 Saat 21:39 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    846
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.356
    Toplam Teşekkür
    611 Yazısı Teşekkür aldı

Standart ayaklar baş olmuş...haberimiz yok...

yavrum asti sen ne utanmaz adamsın....klon nick kullanıp..tespit edilip ceza alıyorsun..sonrada inkar ediyorsun...
    benim kazancım ..zararım beni ilgilendirir...sen niye dert ediyorsun....kar zarar kardeştir....sen bak kendi dalgana...ben iktisata giriş derside veririm...sen niye alınıyorsun..yavrucuğum sen önce aç beni teo ya sor...başkalarının arkasına sığınma...
    ögrenmek istersen öğrenirsin....ben ekonomistim..zevkine yazarım....bilenlere sor....bu işi 21 yıldır yaparım....akşamdan sabaha milyon dolar verdim..aldım...bırak benim kazancımı ..zararımı hesaplamayı....haset asti..seni yerler bak...
    Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.

Eski ismim SEREN I

Teşekkür Teşekkür 
    1.405
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.394
    Toplam Teşekkür
    771 Yazısı Teşekkür aldı

boşverin bu işleri kim bu dünyayı kurtardıki Allah aşlkına, herkes ölüp gidiyor, hem ölmesek ne olacak sanki çokta güzel bir dünyada yaşıyoruz....

dünya fani

ölüm ani

ne olur birbirimizi sevsek yani.

http://www.dinleyiver.com/dinle-orha...-bu-dunya.html

batsınn...
    Konu traderx tarafından (22.02.09 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: coşmuşuz.

5. The Following User Says Thank You to traderx For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavrum asti sen ne utanmaz adamsın....klon nick kullanıp..tespit edilip ceza alıyorsun..sonrada inkar ediyorsun...
    benim kazancım ..zararım beni ilgilendirir...sen niye dert ediyorsun....kar zarar kardeştir....sen bak kendi dalgana...ben iktisata giriş derside veririm...sen niye alınıyorsun..yavrucuğum sen önce aç beni teo ya sor...başkalarının arkasına sığınma...
    ögrenmek istersen öğrenirsin....ben ekonomistim..zevkine yazarım....bilenlere sor....bu işi 21 yıldır yaparım....akşamdan sabaha milyon dolar verdim..aldım...bırak benim kazancımı ..zararımı hesaplamayı....haset asti..seni yerler bak...
    polemik günümde değilim..ama gerek de yok zaten

7. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    846
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.356
    Toplam Teşekkür
    611 Yazısı Teşekkür aldı

Standart teo cezalımı..???

svg..teo sanal hayatta değil gerçek hayatta tanıdığım dostumdur....kişiliği ve centilmenliğine kefilim...foruma uzun zamandır emek verdiğini biliyorum....teo gibi foruma katkı yapan dostlarımızı..buraya geyik muhabbeti veya art niyetle bulunan kimselerle karıştırmamız gerekir...teo ya verilen ceza haksızdır...haksızlığa karşı nerde olursa olsun karşı dururum....sn..moderatörler tartışmada adaleti sağlama adına yanlışa düşmüş olabilirler..iyiniyetli olduklarını biliyorum...aynı iyiniyeti svg..teo ya iade-i itibar ederek göstermelerini bekliyorum....svg..teo ya burdan babası için tekrar acil şifalar diliyorum......seni özledik......sakın küsme bize...

svg.teo hala cezalımı..neden...sahtekar asti 2 gün ceza alıyor...teo hala cezalımı....açıklama istiyorum......sahtekarlıktan daha ağır suç varmı....

Eski ismim SEREN I

Teşekkür Teşekkür 
    846
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.356
    Toplam Teşekkür
    611 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polemik günümde değilim..ama gerek de yok zaten
    senin hayatın polemik..sahtekarlık..artniyet biraz delikanlı ol...söylediğinin arkasında dur.....

Eski ismim SEREN I

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Sevgili forum yönetimi,

Bana Perşembe günü 2 günlük yasak koymanızın hemen ardından, malum bazı arkadaşlarımız buna tepki gösterdi..tepki verenlerin kimler olduğuna dikkat ediniz. Bunların bir kısmı zaman zaman benle de sert sayılabilecek –ancak hiç bir zaman terbiye sınırlarını aşmayan- tartışmalar yapmış arkadaşlardır yani tepkilerinin nedeni bana olan derin muhabbetleri değil, adaletsizliğe tepkileridir ki, benzer adaletsizliğe onlardan da bazılarının uğradığını, onların ifadelerine bakarak geriye dönüp ilgili mesajları inceleyince anladım. Bunu bir düşününüz.

Sonra hoş bir zamanlama ile –ben yasaklı iken- foruma sevgili Mersiyk, aynı IP nin aynı kişi demek olmayacağını hellim’den öğrenmiş olmasına rağmen tarumaknacla benim aynı IP den çıktığımı yazıverdi. Ve tepkiler duruldu..Duruldu durulmasına da en aşağıdaki soruların yanıtlarını hala merak ediyorum.

1) Hiç bir moderasyon kuralını ihlal etmemiş ve küfür v.b. kullanmamışken ben neden yasaklandım?
    2) Kendisine dönük hiç bir mesajım olmadığı halde, ağza alınmayacak küfürlerle saldırıya geçen SEREN I ve daha sonra beni müfteri ilan ederek forumu terkettiğini söyleyen onun sponsoru olan zat neden ceza almadı?
    3) Daha önceki tartışmalarda da (mesela tradex-seren I+sponsoru) hep küfür kullanan taraf olmasına rağmen söz konusu agresif arkadaşlarımız neden hiç ceza almaz? SALDIR I ve küfürbaz olan tarafın her durumda ceza dan muaf olmasının bir açıklaması var mı?
    4) Aşağıda Mod’lardan birinin bana konu ile ilgili yazdığı mesaj var. Argo kullanımı tek başına zaten yasak değil midir? Argo nun savunma amaçlı olup olmadığını hangi kriterlere gore analiz etmektesiniz?

“ben sorunca ip nolar aynı ama işten arkadasıymıs dedi ama bundan emin olmak güç dedi forumda yazma sakın dedi.... ben hakaretleri gorunce dayanamadım yazdım valla asti hiç kus bakma sen suclusun millet kendini savundu. kucuk muhabbet kusum var ...minnosum bile kızdırdımı nasıl ıssırıyo... belki arkadasını sen doldurdun saldın milletin üstüne ? argolara cok takılma ... maksatı onemli savunma amaclı argo baska ....... hakaret amacı argo baska”

5) Söz konusu iki kişi bugünde hakaret ve küfüre devam etmekteler görüldüğü üzere ve halen en ufak bir tepki yok sizlerde?

Nasıl oalcak bu iş sevgili forum yönetimi?
    Konu Astatin tarafından (22.02.09 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.

11. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    846
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.356
    Toplam Teşekkür
    611 Yazısı Teşekkür aldı

Standart zeytinyağı gibi...

adamda utanma yok..ar damarı çatlamış....zeytinyağı gibi üste çıkıyor..ne dersen de yarabbi şükür....yavrum delikanlı olsana 5 dk...oynamasın elin kolun....tahrik et...sahtekarlık yap...sonrada şikayet et.....yavrum benim....

Eski ismim SEREN I

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

adamda utanma yok..ar damarı çatlamış....zeytinyağı gibi üste çıkıyor..ne dersen de yarabbi şükür....yavrum delikanlı olsana 5 dk...oynamasın elin kolun....tahrik et...sahtekarlık yap...sonrada şikayet et.....yavrum benim....
    Kahvelerde sigara yasak mı Bnece çok gereksiz tepki gösteriyorsun..Sana yazdığım nasihatleri bir daha oku..Emin ol hak vereceksin...

REKLAM : (5 kelimeden uzun cümle kurma kursu + İleri iktisat + toplulukta konuşma sanatı)...İTÜ SEM de
    Konu Astatin tarafından (22.02.09 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir.

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

.......

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

yönetim bu tşk etme butonunun yanına. kınama, hor görme, küçümseme, aşşağılama hatta ana avrad sövme diye butonlar da eklesenize.
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

16. The Following 2 Users Say Thank You to Vob Trader For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri