sevgili nunu,
emin ol bunlar kamulaştırılırsa daha hayırlı olur.ve piyasa herkes çöküş beklerken şahlanarak tepki verebilir bu olaya.piyasayı ben yapıyor olsam böyle yapardım.toksikler temizleniyor.iyidir...
evet sen bir ayu olarak üzülürsün belki ama sende boğa oluverirsin canım ne varki.çıkart postu tak boynuzları![]()
Konu TÜRKOĞLU tarafından (20.02.09 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ben bugün kapanışta dowun yukarı yapacağını hissediyorum.
Allahım o nasıl çubuk tek tuş OHA.Parite hesabım açıldı.Para geçiliyor pazartesi.Yakında 2000 dolarcığını 2 milyon dolar yaptı diye bir haber çıkarsa gazetede ha bilin ki o benim.İlk hedefim 1 milyon dolar.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (20.02.09 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.
Sn. mavi,
tabiki hepimiz yorumlarımızı analizlerimizi paylaşacağız.. burada bunun için varız..ben jelibon'un yorum yazmasına, analizlerini paylaşmasını asla karşı çıkmam yada birbaşkasının.. burada hepimiz birbirimizin fikirlerinden faydalanıyoruz.. benim karşı çıktığı hiçbir dayanağı olmayan ''kesin ifadeler'' kullanılmasıdır..
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Ah vob ah.Sen varya bir denesin.Kapitalizmmmmmmmmmm.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (20.02.09 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri