Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Breaking News
Sen. Dodd says Obama administration trying to avoid bank nationalization: report Dodd says naitonalization of bank may possibly happen: report 12:42pm EST
muhtemelen kamulastirma gerceklesecek deniliyor.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
7197,49 'un eğer düşüşe devam edecekse destek olarak çalışması çok zor.
Bir desteğin destek olabilmesi için perşembe'ye göre yakın zamanda gerçekleşmiş olması gerekir.
bana göre destek direnç diye bir şey yoktur, kendi fikrimide belirteyim..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Evet ne demişiz 5 saat önce... Herkes deli gibi long alırken 7197-7200 lere değecek demişiz.....
Peki niye ?
Aslında DOW un desteği yoktu köstek yoktu ama içimizde ümit vardı hep ..ya yükselirse. ya dönerse....
Ben ha şimdi dönecek ha yarın dönecek diye diye 5000 puan kaybettiğimi bilirim.
İnsanın içi yükselişe meyilli sanırım...Hep yükselsin istiyor.
..Yıllarca borsa oynarken hep yükselişe şartlandık yükselişle sevindik....Genelde yükselsin istiyor.....Ben gene de SHORT kaldım..
Çünkü borsa duygu kaldırmaz bunu 7255 kere yaşadık..
Şimdi 7200 i de kırarsa 5500 e soluksuz gideceğini söylüyorum..Dümdüz yol viraj bile yok...
Ama iyimser tahminimle 7200 ü kırmayacağını bakarak söylüyorum.
İyi kazançlar....
(Yazımın üstünde '' İstenmeyen tüylerinizden ekonomik kurtulun'' reklamı da iyi gitmiş : )
Konu BORSACIOZGUR tarafından (20.02.09 Saat 21:16 ) değiştirilmiştir.
hadi oğlum değ şu 750 ye.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Dow Jones Transportation Average$TRAN (INDEX) 2,632Change:-76.70-2.83%Volume:15.39M1:16pm 2/20/2009
kimse bosuna umutlanmasin !!!! dow'da cokus bu gunde surecek!!! grafige bakan anlar!!!
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri