Sayfa 4366/13018 İlkİlk ... 336638664266431643564364436543664367436843764416446648665366 ... SonSon
156216 sonuçtan 52.381 ile 52.392 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

doldurdular kedemeleri yemeğe çıktılar.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

sistemler(uyanlar için) 35 den geri gelişde iyi kazandırdı. mantıken çoğu. sistem iki gün evvel al verdi.29800-30300 arası. bugün de açılışda sat verdi. stop loss olarak değerlendirilmeli bence. şimdi tekrar yukarı giderek al vermesi lazım .yani yeni açılan kısaların stop olup uzuna dönülmesi olmalı eğer yukarı gidiceksek. yeniden yukarı trend başlamalı.
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

3. The Following 3 Users Say Thank You to Vob Trader For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı gökhanfındık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vob trader viski ile seans yapıyor.:d:d
    bu gidişte bende bi 35 lik acacak gibiyim
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Yer
    Mersin
    Teşekkür Teşekkür 
    342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    91
    Toplam Teşekkür
    62 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı eagle2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geceden kalan uzunlarımı 30.225 ten kapattım epeyice zarardayım

bollingeri göremiyorum (gerçi malesef görsemde fazla anlamam)

gün içerisinde pozisyon alarak zararın bir kısmını kapatma derdindeyim

gördüklerinizi ve destek noktalarını yazabilir misiniz
    60 dakikalık barla işlem yapıyorum bollinger ona göre. 11:00 barı ile sat sinyali geldi ve halen SAT-TUT. 60 dakikalıkta 29550den önce bir destek göremiyorum. Vadeliye gelen tepki spotun %61.8 düzeltme seviyesini kırmamasından diye düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir olamaz da. Slmlar.
    Konu sentinus tarafından (20.02.09 Saat 13:53 ) değiştirilmiştir.
    -Objektif giriş ve çıkış

-Para yönetimi

-Hareketli stoploss

Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.

-----------------------------------------

Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6. The Following User Says Thank You to sentinus For This Useful Post:

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gidişte bende bi 35 lik acacak gibiyim
    yoksa işlem yapamam her sabah 7.30 da uyanır. önce bi acı neskafa içerim. 3 günde bir de bi 70 lik chivas olur,jb olur, jonny olur seans süresince yudum yudum içe içe bitiririm akşam da yemeğimi yerim günde sadece 1 öğün. bazen de gece kokareç vs ama bu değişmez. ramazan ayı hariç, seansın her açık olduğu zaman böledir
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

8. The Following User Says Thank You to Vob Trader For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EEE nerde burda mortgage, göremedim.
    sevgili jelibon,

bizde mortgage mazisi ne kadardır? TÜRK halkı kaç yıldır bu yöntemle borçlanıyor.yanılmıyorsam 1-2 yıl evvel kanunlaştı bu olay.yani daha doğmamış çocuk gibi.2 yıllık geçmişi olan birşeyin içine düştüğümüz BATAK ortama olumsuz katkısı sence ne kadar olur? bence devede kulak kadar.

abd'de oluşan patlağın en büyük nedenlerinden birisidir mortgage ama bizde durum farklı.

dün mü evvelsi gün mü ne STAR haberde izledim istanbul-ikitelii organize sanayi bölgesinde yüzlerce fabrika yani orta ölçekli sanayi kuruluşları satılığa çıkmış.yurdun diğer şehirleride bundan farklı değil.

bizdeki sorun mortgage ile alakalı değil.bizim sanayici topu dikmek üzere.krediyi kredi ile çeviren sanayici artık kredi bulamaz hale gelmiş.günü gelen kredileri ödeyemez duruma düşmüş.

bence mortgage yerine ticari ve bireysel kredilere bakmak lazım.birde kredi kartları eklenebilir bir süre sonra bunun üstüne.

bence yanlış gözle bakıyorsun.

10. The Following 2 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.246
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.878
    Toplam Teşekkür
    1.116 Yazısı Teşekkür aldı

Onu bunu bilmem bizim vob saat 23:00 e kadar açık olmadıktan sonra biz daha çok yem oluruz bu gavurlara!Adamların umrunda değil sabah gaplarıyla işi yürütüyolarlar. bakın 5000 puanlık düşüşün kaçı sans içinde gerçekleşmiş geceye poz almazsan bi halt yok burada poz alıpta terse gelirsen perişan ediyorlar!Tekniğe sisteme ne gerek var kardeşim? Kapanışa yakın at yazı turanı ne geliyorsa ona göre poz aç.
    Konu AMON RA tarafından (20.02.09 Saat 13:59 ) değiştirilmiştir.

12. The Following User Says Thank You to AMON RA For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orta vadeli Dolar grafiginde flama, ya da bayrak formasyonu var.
    Formasyonun hedefi 2.15-2.20 ..
    Suresi Mart-Nisan 2009 sonuna kadar.
    Biz de gerek imkb olarak gerekse VOB olarak, dibin de dibini bulmus olacagiz.

(imkb icin 0.7 cent dip gozukuyor.. http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=29479 )
    bende bu stratejiye oynuyorum babom..

14. The Following 4 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    28
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6
    Toplam Teşekkür
    5 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sentinus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60 dakikalık barla işlem yapıyorum bollinger ona göre. 11:00 barı ile sat sinyali geldi ve halen SAT-TUT. 60 dakikalıkta 29550den önce bir destek göremiyorum. Vadeliye gelen tepki spotun %61.8 düzeltme seviyesini kırmamasından diye düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir olamaz da. Slmlar.
    teşekkür ederim dostum

16. The Following User Says Thank You to eagle2002 For This Useful Post:

Yer
    antalya
    Teşekkür Teşekkür 
    47
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189
    Toplam Teşekkür
    127 Yazısı Teşekkür aldı

hafta sonu abd de yaşanması beklenen bi gelişme var mı

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür
    1.296 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koyulastirdigim hususlara katilmiyorum.
    1-Akbank ve garanti nin yabanci ortakliklari kisitli orandadir.
    2-Tamamen yabanciya satilan disbank ve finansbank gibi bankalarin TC de bankacilik pastasi icerisindeki yerleri %5 ile %10 arasindadir.
    3-Gerek Akbank, gerekse Garanti deki patronlar milyar $$ lara sattilari bankalarini cok guzel fiyatlardan geri alma sansina sahiptirler. (Sat al-arbitraj, bir de para kazan) H.Ozyeginde yabanciya sattigi bankasini $$ bazinda %50 assagisina alma sansina sahip olacaktir.(Ve H.Ozyegin bu firsati kacirmaz!)
    once bilgi sahibi ol.!!! iyi oku da ogren!! emi canim kardesim.!!
    "devlet bakanı ve başbakan yardımcısı nazım ekren, bankalarda kontrol gücüne sahip olmayan yabancı ortaklar da dikkate alındığında kasım 2007 itibariyle bankacılık sektöründeki yabancı sermaye payının yüzde 42.7 olduğunu bildirdi."

http://www.milliyet.com.tr/...

2008 yılında yaşanan devirlerle birlikte ve mevcut veriler ışığında bankacılık sektöründeki yabancı payının %50'yi aştığını söyleyebiliriz. bir de buna, halka arza açılan hisselerden yabancı yatırımcıların da faydalandığını öngörürsek, bu oranın daha da artacağı şüphesiz. kesin bir rakam öne süremesek de, türk bankacılık sektöründe yabancıların egemenliğinin, gelişmiş ülkelere nazaran çok daha yüksek oranlarda seyrettiği rahatlıkla söylenebilir.
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    bankacılık sektöründe yabancı egemenliğinin iktisadi alandaki olumsuz etkileri şöyledir:

-sermaye kaçışına sebep oluyorlar.
    -kâr transferi gibi sebeplerle dış açığı artırıyorlar.
    -mali göstergeleri iyi olan müşterileri seçiyorlar ve küçük işletmelere kredi açmakta isteksiz davranıyorlar.
    -kriz dönemlerinde faaliyetlerini durdurup ülkeyi terk ediyorlar.
    -yabancı bankalar türk şirketlerine değil, çoğunlukla çok uluslu şirketlere kredi açıyorlar.
    -yabancı bankalar gelişmiş ürün ve hizmet yelpazesiyle yerel piyasanın en kârlı alanlarına girerken ulusal bankalar daha çok riskli sektörlerle çalışıyor.
    -yerel piyasaya bağlılık hissetmiyorlar.
    -sınır ötesi finansal işlemler karmaşık hale geliyor ve uluslararası bankaların denetimi güçleşiyor.
    -yerli bankalar üzerinde rekabet baskısı yaratıyorlar. yerli bankaların rekabet maliyetleri artıyor.
    -bir uyum sağlama maliyeti ortaya çıkmasına yol açıyorlar.
    -yabancı bankalar devletin taleplerine karşı daha az esnek davrandığı için devletin kontrolü azalıyor.
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$
    avrupa bankacılık sektöründe yabancı payları;

hollanda'da %2.3,
    italya'da %9.5,
    almanya'da %11
    http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/...
    ispanya'da %11.5,
    fransa'da %11.6,
    avusturya'da %20,
    belçika'da %23.3

doğu avrupa’da ise 1996 yılından itibaren yoğun yabancı banka girişi yaşandı. bölgede yabancı bankalar toplam aktiflerin yüzde 76'sını ve sermayenin yüzde 71'ini kontrol ediyor. bu ülkelerde yabancıların bankacılık sisteminden aldıkları pay;

polonya’da %67.1,
    çek cumhuriyeti'nde %93.4,
    macaristan'da %77,
    hırvatistan'da %91,
    slovakya'da %89,
    bulgaristan'da % 81,
    romanya'da %58 düzeyinde.

görüldüğü gibi; doğu avrupa ülkelerinde ulusal bankacılık önemini yitirmiş durumda. ancak batı avrupa ülkelerinde yabancı paylarının yüzde 20'lerin altında kalması da dikkatlerden kaçmıyor.

türkiye’ye gelince; bankacılık sektöründeki yabancı egemenliği %50’yi çoktan aştı. mevzuatta bu payı sınırlandıran herhangi bir düzenleme yok. avrupa’da da böyle sınırlandırıcı bir düzenleme olmamasına karşın bazı ülkelerde bu oran %20’yi aşmıyor bir türlü. gelişmiş ülkelerin bu konudaki tutumu 2005’te italya'da yaşanan bir skandalla ortaya çıkmıştı. italyan bankası banco antonveneta'nın, hollanda bankası abn amro tarafından satın alınmasının, sektörün denetiminden sorumlu kuruluş olan italyan merkez bankası'nca bürokratik yollarla engellendiği anlaşılmış ve bu nedenle merkez bankası başkanı antonio fazio, 12 yıldır oturduğu başkanlık koltuğunu terk etmek zorunda kalmıştı.

http://www.milliyet.com.tr/...

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&
    bak gozunu dort ac !!! iyi ogren!!!
    bankacılık sektöründe yabancı egemenliğinin politik alandaki etkisi ise "n.m. rohtshild "’in tek cümlesiyle özetlenebilir:

“bana bir ülkenin parasının kontrolünü verin, kanunlarını kimin yaptığı umurumda bile değil.”
    kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Vob Trader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yoksa işlem yapamam her sabah 7.30 da uyanır. önce bi acı neskafa içerim. 3 günde bir de bi 70 lik chivas olur,jb olur, jonny olur seans süresince yudum yudum içe içe bitiririm akşam da yemeğimi yerim günde sadece 1 öğün. bazen de gece kokareç vs ama bu değişmez. ramazan ayı hariç, seansın her açık olduğu zaman böledir
    hay masallah ne diyeyim
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)