Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sen kendi yorumlarını kayahan'ın yorumları ile bir tutuyorsan eğer söyleyeceğim hiçbirşey olamaz zaten sevgili jelibon..
sen yorumlarınla takip edilen, yorumları önemsenen bir insansın ve bunun için de senin herkesten daha çok dikkat etmen gerekiyor yorumlarına..
kesin ifadeler kullanarak yanılmaktan değil ''insanları yanıltmaktan'' korkmalısın..
Dow nereye kadar gider acaba?
Sayın jerfin,
Bu söylemin forumlarda herkese dokunacağı aşikardır.Benim bugün kullandığım ‘şort üşütür gibi’ cümlesinin sadece beni bağlaması gerekirken, bu adam güzel resim çiziyor vardır bildiği deyip, bana göre pozisyon alan kişinin de sorumluluğu bana atma hakkı var mıdır? Veya burada analizlerini, pozisyonlarını, beklentilerini beyan eden herkes bu sorumluluğu üstlenmek zorunda mıdır? Çoğunluk öyle düşünüyor ise zaten forumda seans odasına gerek yoktur? Bilgi ve eğitim adlı bir oda açılır ki bu bilgiler arayana zaten vardır sanal alemde.Şahsım adına farklı trade biçimini benimsemiş kişilerin trade ediş şekillerini incelemek yararlı olmaktadır.Eğer görüş beyan etmekten çekinir isek faydalanma da zahmet te olmaz zaten.
Bol şanslar hepimize…
dj bu şekilde kapatırsa short avucu yalar, en fazla bugun son dakıka cıktıkları 500 puanı ınerler.Bu da bızı kara gecırmez,
Ama artı kapatırsa herhalde yıne kıyma oluruz dun gıbı...
Konu teo tarafından (20.02.09 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
aynı zamanda 2 gün önce 30.350 şubat dibidir diye de söylüyorsun..!!
ve yine 3 gün önce stoplossuz alım yapıyorum diye de söylüyorsun..!!
gün için de ralli ralli diye yazanlar yada şelale şelale diyenler gırgırına, matraklık olsun diye yazıyorlar.. ve herkeste biliyor o niyetle yazıldığını..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri