Konu kayahan tarafından (20.02.09 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Zarara uğrayan kendisi uğrar.Başkasının ağzı ile vobta oynayan zaten kediye yüklemek zorunda sermayeyi.İsteyen istediği gibi kesin yazsa da sorumluluğu yok bence.
sorumluluğu var gökhan.. herkes senin kadar tecrübeli değil bu vob'da.. yeniler de var aramızda.. ve senin veya jelibon'un veya başka herhangi birinin yorumlarına bakıp da bunlar daha tecrübeli benden ve vardır bir bildikleri ki böyle kesin konuşuyorlar diye pozisyon alsalar ve yüklü zarar yazsalar..!!! bu kadar da sorumsuzca yorumlar yapılmaz ki..
Allah Allah.
seanstamıyız şu an?
sorumlu yorumlara bir baksanız 6000 lerden bahsediyor.
bunlar için ne düşünüyorsunuz?
veyahutta kayahanın 6 ay önceki haberi buraya bugün atmasında ne düşünüyorsunuz?
herhalde yarın cumartesi değil.
bende dememişim sanki
v yükseliş olmayacaktır.
bahsedilen dip oluşumudur.
merak etmeyin bir günde olmaz.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
kesin konusma yeni vob traders yonlendirme icin cok tehlike.. ondan plan yaptımnı b planda yapmak en doru.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri