[quote=suprad;87642] Gençken oynardım vob.Ben bu ismi tescil ettiriyim bari.Recep İvedikin ismini almış adamın birisi.20milyar verdi zor aldı.İlerde meşhur oluruz belki.20 milyar gitmesin.Taburu da mı vobçu yapsak.Hakkariden voba selam pehh.Kentuf yazsana nerdesin yavf.Peh dedim bak telif ödemem.
![]()
dow loto 7424..
bende maliet 28500büyük düşünüyorum. ondan hergece longum
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
dow'da görüp göreceğiniz tepki bu kadardı.![]()
erken seviniyosunuz![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Aslında bakıyorumda, forum açılışları biliyor, uzuncu fazlaysa vob yukarı açılıyor, kısacı fazlaysa aşağıya açılış oluyor, flat fazlaysa kapanış seviyelerinden açılış oluyor, buda demek oluyorki, terse kalan açılışta hemen kapanırsa ve ilerleyen dakikalarda oluşan yöne göre poz alırsa durumu garanti kurtarır, artık bu yeni poz u tekrar kapandığı yön olur veya tersi, önemli olan açılışta gaplı terse kalmak çoğunlukla poz kapamayı gerektiriyor ve poz kapatılırsa en iyi hamle yapılmış oluyor, aynı durum gap ile açılışta doğru yöndeysen kazancı al demek olduğundan, eğer uzun vadeli poz taşımayıp al sat yapan birisi gaplı açılışta poz kaparsa bu işi doğru yapmış demek oluyor gibi bir sonuç çıkıyor, saygılar...
Konu VOBiX tarafından (19.02.09 Saat 18:48 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bende long gırdım geceye hemde son 5 sanıyedekı ıslemlerden bırısı benım 31.250 malıyetlı long
yarın vobda yukarı acılıs ongoruyorum 31.600 denerız dıye dusunuyorum
ızleyelım gorelım
dow ne olur dersenız eksı kapamaz dıyorum
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri