Ben 3 yıldır buradayım vobun bilmediği gece çok nadir olmuştur.Bu gece de öyle olacak.Long zamanı.
Dow ne yapar bilemem çünkü müneccim değilim.
Ama trend modunda olduğu için sıkı bir artı yapar...
Kayda geçsin lütfen...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dj loto 7725
mbm kısa mı, uyumsuzluk var gibi,
Geceye long...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dow loto 7599 geceye flat
SAAT 17den sonra, sonraki günün tersine bir hareket oluyor genelde
bakalım...
LONG düşünüyorum ben de..
Yer imleri