Geceye flat. DOW loto 7725.
Geceye flat. DOW loto 7725.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dow daha 0.77 artı.Bugün kapanış 1.77 olur desek.75 puan eklersek 7687 diyorum.Bu fdowdur kolay gelsin.Vob toplantısı yapıldı dün aracı kurumlar arasında ve vobaşla.Çok yeni önlemler var.Kurumlara cezalar gelecek.Manipülasyonlara.Emir fazla yazmalara haberiniz olsun.İlk uyarıyı ben aldım.Cezası en düşük 9700 ytl civarı üst limit 50000 ytl.Yazık olmasın 9700 ytl nize.Aracı kurum paranızı dışarı çıkarttırmaz sonra cezayı ödemeden haberiniz olsun.27 a maddesi ile yargılanırsınız ayrıca.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (19.02.09 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.
Dj 7654
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bn yine 7654,32 diyorum.
Edit: Madalyamı paylaşamam 7667,76 olsun benimkisi.
Konu VOBiX tarafından (19.02.09 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
31450 üzeri kapatsın 32500 e kadar yolu olsun
geceye flat.. kapanış 7698...
dow 7800 kapanış
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri