Jerfın, haberturk verıyor, lolo devretmıs, hemen oyna, ben de oynarım, cıkarsa parayı bastırıp astıyı omur boyu yasaklatırız.
Jerfın, haberturk verıyor, lolo devretmıs, hemen oyna, ben de oynarım, cıkarsa parayı bastırıp astıyı omur boyu yasaklatırız.
Şimdi onbinde 1.5 teklif ediyorlar... demek ki canları yanmış kaçan müşterilerden sonra...
Global de bana kendi GLYHO'larını kaklamaya kalktıydı ... hepsi aynı... müşteriyi nereden kazıklasak diye bakıyorlar ama sonra pişman olan kendileri... biz uyanık olmalıyız... ne yazık ki dürüstlük yok...
Kendı adıma alınma falan durumu yok sayın catı, zaten yazınızın ıcerıyı ile hıcbır ortak yanım olmadıgının da gayet net farkıundayım, ben sadece bır durum tesbıtı yaptım, baskaları da masum nedenlerle nıck değiştirmiş olabılır, ancak sızın yazınızda belırttıgınız nedenler de var tabıı kı, ''bazılar'' dıyınce sorun kendılıgınden ortadan kalkıyor zaten.
Ben onyargılara, butunu ıtham eden genellemelere bır de astatıne karsıyım.![]()
ya cati, sen eskiden böyle değildin.. herşeyi çok fazla ciddiye almaya başladın.. eskiden buradaki olaylara gülüp geçer takıntı yapmazdın..
bu arada akillanmis sanko aradim
anlasmaya yakiniz 0.6ya
tabi yenisinz bakalim 1 hafta daha durumlari war
ama olumlular
Ben Güven menkul ile çalışıyorum ama bildiğim kadarı ile Tera da aynısını veriyor sayın Suprad.
Dolar trende girdi, burada flatım sabahtan beri, en iyisi oradan shortlıyayım, Bunlar bir şey yapmaz buğün...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ozelden yazan arkslara da tskrlr
degerlendircz artik
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri