Sayfa 4308/13018 İlkİlk ... 330838084208425842984306430743084309431043184358440848085308 ... SonSon
156216 sonuçtan 51.685 ile 51.696 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    88
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    18
    Toplam Teşekkür
    12 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GÖKHANFINDIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onada gerek yok 60 kuruş yap de beğenmezse başka kuruma geçsin.Zor reddederler.Müşteri bulmak zor.10 günde 700 iyi para.700 yerine 420 versin yine kar ederler.
    ben de ordan yola ciktim zati
    nedir ki aksin bi cesme de bizden
    akmasa damlar derler heralde salak deillerse

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Vob Trader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki don gömlek longum her daim geceleri
    Ne de olsa, en karanlık gecelerde long kardeşliğimiz vardı, senı yalnız bırakmayayım

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok ağır bir teşhis..zaten normalde gerek yok farklı nickle yazmaya..ama heyecan,değişiklik vs. nedenlerden yazan vardır..bana göre önemli olan kelimelerdir.. birde ,farklı yönler göstermemektir..
    yanlış anlaşılmasın.benim asla öyle problemim olmadı..ama bu olayı çok fazla büyütmem demek istedim..

Çeşitli sebeplerle farklı niclerle forumlarda yazı yazmayı sorunlu olarak kabul ederim.. Kişi kendini farklı bir şekilde tanıtmıştır.. Diğerlerine karşı kötü gözükmemek adına farklı bir nicle yazar.. Yada yanıldığı gözükmesin diye..

BAZILARI Başka bir forumdan XXX nicle çıkarılmıştır.. İzi görünmesin diye başka forumda farklı nick kullanır.. Hadi bu belki de.. Ama neden bir çok kişi aynı nickle yzmaya devam eder de bazıları değiştirir? Bunu da hiç anlamam...

Birisi yeni üye olmuştur.. Birilerine 2. yazısında saldırır.. XXXX kişi bu saldırının haklı olduğu konusunda karşı cevapta bulunur.. Ama o cevabı verirken bu yeni üyenin kendisinin iş yerinden tanıdığı biri olduğunu söylemeyi ihmal eder.. Hay allah.. IP aynı çıktığında ise 2. yazısında forom yazarlarını eleştiren kişinin iş arkadaşı olduğunu iddia eder...

Sizin için kelimeler önemli belki ama... Esas olan kişinin niyetidir...

Sayın Abka... Burda evcilik oynamıyoruz.. İlkokul öğrencisi de değiliz hiç birimiz..
    Konu catedral tarafından (19.02.09 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.

4. The Following 2 Users Say Thank You to catedral For This Useful Post:

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı tuareg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne de olsa, en karanlık gecelerde long kardeşliğimiz vardı, senı yalnız bırakmayayım
    aman ha

don, karanlık gece kelimeleri aynı mesajda görülmesin yanlış anlam çıkabilir
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

6. The Following User Says Thank You to Vob Trader For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

ah yfas !..ilk başladığımda bindebirden komisyonla çalıştım..yani 7 tl oluyordu(vob 60-70000 iken)..gittim rica ettim ayda 1.000 kont yaptığı söyledim..indirmediler..5 ytl bile yapsalardı orada kalırdım..çünkü sanko nun 1 tl si daha yeni çıkmıştı ..üstelik istanbulda idi...
    neyse sonunda sankolu olduk...
    şimdi diyeceğim şu..yahu kardeşim..müşteri yok diye diye ağlarsınız...sonrada tek müşteriden ayda 2 milyar daha fazla alacagız diye ,5 milyarı kaybedersiniz....derler ya ''donacaksan bile kuyruğun dik olsun'' bunların misalide bu..
    Konu abka tarafından (19.02.09 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.

8. The Following 2 Users Say Thank You to abka For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Müebbet en adil olanıdır, asarsak kurtulmus olur, bu arada modları uyanık olmaya davet edıyorum, her an farklı bır ısımle gelebılır, her yenı uyeye astı gozuyle bakarım bır sure, takıntı halıne gelecek ama napalım artıkın.
    ben sana demiştim dimi reco.. 1 ay önce foruma giremeyip de 2-3 nick aldığında asti not et bu nickleri bir yere, bunlardan bize sabotaj gelme ihtimali yüksek diye.. ahh ahhh unuttun dimi o nickleri..

10. The Following 3 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

[quote=catedral;87416]Çeşitli sebeplerle farklı niclerle forumlarda yazı yazmayı sorunlu olarak kabul ederim.. Kişi kendini farklı bir şekilde tanıtmıştır.. Diğerlerine karşı kötü gözükmemek adına farklı bir nicle yazar.. Yada yanıldığı gözükmesin diye..

Başka bir forumdan XXX nicle çıkarılmıştır.. İzi görünmesin diye başka forumda farklı nick kullanır.. Hadi bu belki de.. Ama neden bir çok kişi aynı nickle yzmaya devam eder de bazıları değiştirir? Bunu da hiç anlamam...

Birisi yeni üye olmuştur.. Birilerine 2. yazısında saldırır.. XXXX kişi bu saldırının haklı olduğu konusunda karşı cevapta bulunur.. Ama o cevabı verirken bu yeni üyenin kendisinin iş yerinden tanıdığı biri olduğunu söylemeyi ihmal eder.. Hay allah.. IP aynı çıktığında ise 2. yazısında forom yazarlarını eleştiren kişinin iş arkadaşı olduğunu iddia eder...

Çok onyargılı olmus sayın cati, ben diğer forumda baska bır nıckle uyeydım, buraya gelınce değiştirdim, sonra kendı nıckımı beğenmeyıp bır daha değiştirdim, kımseyle dalasmadım bu gune kadar,

Sadece canım öyle istedı dıye nıckımı değiştim, yazınız fazla nıyet okuma kokuyor, bu kadar kesın hukumlerde bulunmasanız,

''Bazıları'' dıye baslasaydı yazınız bır ıtırazım olmazdı.

12. The Following 2 Users Say Thank You to tuareg For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

ziyafet sona mı erdi ne.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

14. The Following User Says Thank You to jelibon For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sana demiştim dimi reco.. 1 ay önce foruma giremeyip de 2-3 nick aldığında asti not et bu nickleri bir yere, bunlardan bize sabotaj gelme ihtimali yüksek diye.. ahh ahhh unuttun dimi o nickleri..
    Yine de telasa mahal yok, hangı nıckle yazarsa yazsın 2. mesajda kendını bellı eder, yeter kı tetıkte olalım. Astı olmayınca sankı foruma bır bahar havası gelmış, cok mu onyargılıyım neee

16. The Following 2 Users Say Thank You to tuareg For This Useful Post:

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ziyafet sona mı erdi ne.
    zıkkım yiyesiceler
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı suprad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sankoda komisyonu indirmeye caliscam da
    elimde kart olmasi acisindan soruorum
    burda 1tl oduiom 10 gunde 700tl komisyon werdim
    inerlermi asagii
    bi de
    dier kurumlar die soze baslicam
    tera gedik 0.5 0.6 yapio desem yada dier kurumlar? warsa ornek teskil olabilecek
    Bu sankoda belli sayılara ulaşınca onbinde bire kadar indirim gelmiyor muydu? Her onbin kontratta onbinde bir komsiyon indirimi filan.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

19. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Çok onyargılı olmus sayın cati, ben diğer forumda baska bır nıckle uyeydım, buraya gelınce değiştirdim, sonra kendı nıckımı beğenmeyıp bır daha değiştirdim, kımseyle dalasmadım bu gune kadar,

Sadece canım öyle istedı dıye nıckımı değiştim, yazınız fazla nıyet okuma kokuyor, bu kadar kesın hukumlerde bulunmasanız,

''Bazıları'' dıye baslasaydı yazınız bır ıtırazım olmazdı.

Tamam bazıları diye düzeltirim.. Ayrıca sizin alınmanıza ne gerek var ki? Onu hiç anlamadım.. Siz diğer forumda olsun ilk zamanlar bu forumda olsun çok aktif katılımda bulunmuyordunuz ki..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)