Sayfa 11/39 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
458 sonuçtan 121 ile 132 arası

Konu: Seviyeli Tartisma Ortami

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polemiğe zaten girdin de, çekilme durumu vr mecburen

Şimdi, Sayın Hellim'in özelden yaptığım ricaya istinaden bu tartışmayı burda kesiyorum. Abuk subuk şeyle ryazılmadığı sürece de yanıt yazamyacağım..

Catedral, mete konusunda yalan söylediğini ikimizde biliyoruz. Sayın Hellim'den rica ettim. vakit bulup bana attığın özel mesajlara bakmasını, ve o mesajda açıkca "mete" benim dediğini ispat etmesini rica ettim. Vakit bulup yaparsa ne hoş olacak..hem de çok hoşş.. Ayrıca, geyik topiğine, söz konusu diğer mod a karşı yazdığınız mesajlardan da aynı kişi olduğunuz ççoook ama çoook net görünüyor ama kanıt Hellim De...Gerçi son bir kaç sayfadaki mesajlarınızdan da anlaşılıyor aynı kişi olduğunuz Nedense mete hep senin desteğe ihtiyacın olduğunda ortaya çıkıyor..ilginç değil mi...

Sayın hellim, kapattım konuyu..Ancak o özel mesajı bulursanız (maalesef 100 kotasından dolayı bende silik) çok şık olacak hem d eçookk...
    Evet çok hoşş olacak çokkkk.... Zekai

Senin sorunun ne? Ciddi sıkıntıların oluştu izlediğim kadarıyla.. Bu tür yazıların beni kendimden emin olduğum için hiç bir şekilde uzaktan yakından bağlamıyor..

Yalnız Sevgili Hellim den bende rica edeiyorum şimdi..

METE ve CATEDRAL nerelerden bağlanıyor.. Bunları tesbit edebilir sanırım rahatlıkla..

sende de zerre kadar ERKEKLİK varsa... Bu forumda uzun bir süre kendini yazı yazmaktan alıkoyar engellersin.
    Konu catedral tarafından (19.02.09 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir.

2. The Following User Says Thank You to catedral For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    209
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    493
    Toplam Teşekkür
    97 Yazısı Teşekkür aldı

sayın catedral ve sayın mete farklı kişiler.

Aynı zamanda ameliyattan yeni çıkmış hastam var onunla ilgilenmek zorundayım. Lütfen yıkıcı olmak yernie yapıcı olmaya çalışalım.

4. The Following User Says Thank You to HeLLiM For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı HeLLiM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .......Aynı zamanda ameliyattan yeni çıkmış hastam var onunla ilgilenmek zorundayım.
    çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin.

6. The Following 2 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

biz agzımızı açsak ceza basılıyo...

hakaretler iddialar havada uçuşuyo.. bişey yok...

nasıl iş...anlamadım....
    Konu mbm tarafından (19.02.09 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

8. The Following 6 Users Say Thank You to mbm For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    85
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28
    Toplam Teşekkür
    20 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı HeLLiM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın catedral ve sayın mete farklı kişiler.

Aynı zamanda ameliyattan yeni çıkmış hastam var onunla ilgilenmek zorundayım. Lütfen yıkıcı olmak yernie yapıcı olmaya çalışalım.
    Teşekkür ederiz, hastanıza Allah'tan acil şifalar dilerim, geçmiş olsun

Evet Astatin, ne diliyorduk birtanem iftira atınca, özür mü, duyamadım, hmm?

Yer
    izmir
    Teşekkür Teşekkür 
    33
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    47
    Toplam Teşekkür
    18 Yazısı Teşekkür aldı

suya atılan bir taşın çıkardığı halkalar nasıl büyüyorsa burada tek bir cümle tüm forumu birbirine katıyor,ne kadar yapmayalım etmeyelim desekde yineleniyor.tahammül ve saygılı olmak buu kadar zor olmasa gerek ama beceremiyoruz.sonuçta kaybeden her yönden bizler oluyoruz ve malesef diğer forumlardaki akibete doğru gidiyoruz.lütfen biraz sakin ve saygılı olalım,bizleri bu kadar değerli fikir arasından seçim yapabilme şansından mahrum etmeyiniz. saygılar....

11. The Following 6 Users Say Thank You to Nafiz For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Mete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederiz, hastanıza Allah'tan acil şifalar dilerim, geçmiş olsun

Evet Astatin, ne diliyorduk birtanem iftira atınca, özür mü, duyamadım, hmm?
    yaww catedral bırak bu işleri yaww.. Hellim ıp lerinize bakıyor sadece, mesajlara değil...Niye kıvırıyorsun anlamıyorum Çık itiraf et işte.. Yani başka kanıtlarda var; aç bak son bir kaç sayfadır yazdıklarınıza ve tarzlara..SOnra geyik topiğinde, diğer forumun ziyaretçi moduna karşı yazdıklarınız mesajlara..Aynı kişisiniz işte Sen de biliyorsun ben de... Zaten dediğim yalan olsaydı, bildiğimiz Catedral ve Mete tarzı şimdiye etmedik küfür bırakmamıştı.. Bu kibarlığın nedeni de suçluluk olsa gerek..Van minit ve siz klonlamyı iyi bilirsiniz..Neyse, Sayın Hellim, tekrar geçiş olsun..kapattım konuyu..bu konuda bir mesaj daha yazmayacağım..bakan göz anlar zatn neyin ne olduğunu

Teşekkür Teşekkür 
    601
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.263
    Toplam Teşekkür
    528 Yazısı Teşekkür aldı

Arkadaşlar bittiyse gaztemi okuyabilirmiyim?

14. The Following 2 Users Say Thank You to parderi For This Useful Post:

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaww catedral bırak bu işleri yaww.. Hellim ıp lerinize bakıyor sadece, mesajlara değil...niye kıvırıyorsun anlamıyorum çık itiraf et işte.. Yani başka kanıtlarda var; aç bak son bir kaç sayfadır yazdıklarınıza ve tarzlara..sonra geyik topiğinde, diğer forumun ziyaretçi moduna karşı yazdıklarınız mesajlara..aynı kişisiniz işte:d:d:d sen de biliyorsun ben de... Zaten dediğim yalan olsaydı, bildiğimiz catedral ve mete tarzı şimdiye etmedik küfür bırakmamıştı.. Bu kibarlığın nedeni de suçluluk olsa gerek..van minit ve siz klonlamyı iyi bilirsiniz..neyse, sayın hellim, tekrar geçiş olsun..kapattım konuyu..bu konuda bir mesaj daha yazmayacağım..bakan göz anlar zatn neyin ne olduğunu

bu adam resmen iftira atmaktadır... Yalancıdır.. Müfteridir...

Ben ayrılıyorum... Herkese başarılar.. Bol kazançlar...

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

ya astatin şimdi yicen ya kalayı. catedral ve mete aynı kişiler değillll. kıtmısın nesin olum.
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı parderi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bittiyse gaztemi okuyabilirmiyim?
    Buyur...pardon

Teşekkür Teşekkür 
    85
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28
    Toplam Teşekkür
    20 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaww catedral bırak bu işleri yaww.. Hellim ıp lerinize bakıyor sadece, mesajlara değil...Niye kıvırıyorsun anlamıyorum Çık itiraf et işte.. Yani başka kanıtlarda var; aç bak son bir kaç sayfadır yazdıklarınıza ve tarzlara..SOnra geyik topiğinde, diğer forumun ziyaretçi moduna karşı yazdıklarınız mesajlara..Aynı kişisiniz işte Sen de biliyorsun ben de... Zaten dediğim yalan olsaydı, bildiğimiz Catedral ve Mete tarzı şimdiye etmedik küfür bırakmamıştı.. Bu kibarlığın nedeni de suçluluk olsa gerek..Van minit ve siz klonlamyı iyi bilirsiniz..Neyse, Sayın Hellim, tekrar geçiş olsun..kapattım konuyu..bu konuda bir mesaj daha yazmayacağım..bakan göz anlar zatn neyin ne olduğunu
    Mazlum rolüne yatmayı da siz çok iyi biliyorsunuz Sn. Astatin, ama yemez, öyle son lafı ben söyledim, sonra sustum gerisi için söz milletin falan olmaz, laf söylediysen karşı tarafın söz hakkına da saygı duyacaksın şekerim.Seninle güzel günlerimiz olacak, yaşayacağın mutluluğun farkında değilsin henüz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri