arkadaşlar affınıza sığınarak dowu en fazla etkileyen 10 hisee nedir? şimdiden teşekkurler.
arkadaşlar affınıza sığınarak dowu en fazla etkileyen 10 hisee nedir? şimdiden teşekkurler.
Bu adamlar dowun alınacağından eminler.Çünkü onu alacak olan da imkbyi alanla aynı olacak.Bugün eğer devam etseydi düşüş 2.5 eksiden artı olmazdık diye düşünüyorum.Borsalar ağır ağır çıkış trendine girecekler ve vob eğey güçlü kapattı.Bence 7647 civarı birşey olacak bu gece.Bir de bu adamlar uzun vadeli usdjpy topluyorlar.Ralli olacak orada.Zaten millet dow düşerken düşer diye kesin satmışlardır.Son yılların en büyük terse getirme operasyonu o.Artık carry trade yokki.Abdde de japonyada da bedava faiz.Carry olayı kalktı.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (18.02.09 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
Gökhanfındık, özgürefe, vobtrader, bıkmışbroker, traderx, parderi, unlimitted, tuareg, truva, sentinus, clark,
Nunu, mbm, bull market, doruk, özdenil, tıfıl,
jerfin, thracian, yavuzhan,
Dünkü gibi 7654,32 devam
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bu gece obamadan kapitalizm bekliyorum gene![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
bull market akşama ulaş bana msn veya telden geçe bi kokareç yansın![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Gökhanfındık, özgürefe, vobtrader, bıkmışbroker, traderx, parderi, unlimitted, tuareg, truva, sentinus, clark, cırcır
Nunu, mbm, bull market, doruk, özdenil, tıfıl,
jerfin, thracian, yavuzhan,
dj 7655 flat
bendeniz de flat.. yarın ola hayır ola..
7674 dow tahminim... Pozisyonumu bağlayıcı değildir..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri