Birden bire kapitalist oldum.. Amerika ya güvenim tam. Hadi oglum DOW. yürü be..
Wall Mart devinin 3,8 milyar USD karı güzel. ,
Amerikalı ucuz da olsa tüketiyor=
Oh bee. Doları tam tepeden Zortladım. Shortladım. Şimdiden kar bıraktı. Hadi devam )
Birden bire kapitalist oldum.. Amerika ya güvenim tam. Hadi oglum DOW. yürü be..
Wall Mart devinin 3,8 milyar USD karı güzel. ,
Amerikalı ucuz da olsa tüketiyor=
Oh bee. Doları tam tepeden Zortladım. Shortladım. Şimdiden kar bıraktı. Hadi devam )
Konu BORSACIOZGUR tarafından (17.02.09 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir.
nöbetçiyim die yazmıştım![]()
Yeni idim kardeşiniz oldum
korktum xu100 graf son halde
![]()
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
bugün 31200 ortalamayla uzunda kalmıştım ve işim çıkınca öyle kaldı ve çıktım geldiğimde içler acısı durum ve toparlayıp realize edelim derken durumu görüyorsunuz
yarın için tahminleriniz ve bunların dayanakları nelerdir diye sorsam çünkü riske alacağım ve sabah açılışındaki o güzel tepki ile belki toparlarım zararımı diye düşünüyorum .
şimdiden teşekkürler
ayuluga devam. herkese iyi aksamlar.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
spot dolar la vadeli dolar arasındaki fark şubat başında daha yüksekti..bu farkın kapanma nedeni vade sonuna yaklaşıyor olmamız mı?
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
sistem cumadan sat da..hemde net sat da..ama çok az şansıma uzun girdim..30500 den..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri